Meniu Închide

Trauma nu este o binecuvântare pentru nimeni și nu te face mai puternic

trauma-nu-este-o-binecuvantare

Trauma nu este o binecuvântare pentru nimeni.

Trauma nu te face mai puternic/ă.

Trauma ți-a adus timiditate, depresie, anxietate, derută.

Trauma ți-a adus suferință, îndoială de sine și ți-a afectat stima de sine.

Trauma ți-a adus somatizări și a făcut ravagii în corpul tău, în nivelurile hormonilor stresului: cortizol, adrenalină, noradrenalină.

Trauma ți-a afectat memoria, atenția, concentrarea.

Trauma ți-a adus insomnii și tulburări de alimentație.

Trauma reverberează în relația ta de cuplu și ți-o afectează.

Trauma reverbereaza inclusiv la locul tău de muncă și te împiedică să ai performanțele la care visezi.

Trauma a făcut ravagii în psihicul și în viața ta.

Îți va lua ani de viață că să te recompui, să te reconstruiești – în timp ce ei se bucură de ceea ce ți-au făcut și neagă, de fapt, că este vina lor. Ei vor ca tu să te prefaci că ai uitat, că nu te-a durut și că nu te mai doare. Ei vor că tu să reprimi, în continuare, totul. Vor ca tu să ascunzi, în continuare, sub preș, ceea ce ei au făcut din tine și din viața ta.

Tocmai pentru ca tu să înveți cum să îți abordezi durerea, suferința, traumele într-un mod cât mai eficient, te invit la noua ediție SENS – un minunat masterclass doar pentru femei.

SENS are loc între 27-30 Iulie la Bran, la Pensiunea Transylvanian Inn.

Consultă toate detaliile aici: SENS – MASTERCLASS PENTRU FEMEI

trauma-nu-este-o-binecuvantare

Adu-ți aminte că trauma nu este o binecuvântare și că poți avea și tu o viață cu sens, dacă înveți alături de mine ce ai de făcut cu trauma ta și cu cei care au provocat-o sau cu cei care îți provoacă alte traume și care te re-traumatizează – daca înveți cum să te recompui, daca înveți să te reconstruiești, asta îi va nemulțumi, bineînțeles. Dar este singurul lucru pe care tu trebuie să îl faci pentru tine.

Vino cu noi la această ediție pentru a te ocupa în mod blând – dar eficient și foarte sigur – de vindecarea ta emoțională, psihologică și relațională.

Vei descoperi un mod de lucru foarte eficient, așa cum a fost pentru sutele de femei cu care am lucrat de-a lungul timpului, la SENS. Rezultatele modului meu de lucru sunt surpinzatoare, iar femeile care obțin aceste rezultate au putut aduce în viața lor armonia, blândețea, siguranța de sine și feminitatea completă, autentică.

Nu renunța la vindecare, dacă ai încercat până acum metode care nu au funcționat pentru tine. Se poate întâmpla, însă nu renunța.

Vino cu mine și vei primi și tu tot ce este nevoie pentru ca procesul tău de vindecare să fie unul blând și eficient – dacă renunți, de fapt renunți la tine și faci jocul abuzatorilor din viața ta.

Ai grijă de tine, așa cum trebuie, în ciuda faptului că ei vor fi șocați că faci asta. Vor fi șocați de faptul că tu afli cum se numesc comportamentele lor: neglijare, ironie, sarcasm, umilire, jignire, incest, abandon, lovituri, respingere, manipulare, izolare în tăcere sau lipsa de responsabilitate. Adică abuz psihologic, emoțional, fizic și sexual – toate, la pachet.

Nu e nici o binecuvântare în aceste comportamente execrabile. Acestea au generat traumele tale – micro și macro-traume. Iar ei se numesc abuzatori.

Oferă-ți șansa de a învața cum să te vindeci, cum să scapi de mizeria lor pe care ei au pus-o în tine.

Oferă-ți șansa de a te regenera și de a te echilibra.

Oferă-ți șansa acestor schimbări radicale pentru binele tău emoțional și relațional cel mai înalt.

 

 

Facebook
LinkedIn
Instagram
Telegram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *