Meniu Închide

SENS – Școala de Vară pentru Femei

Cel mai complex și complet program românesc de educație relațională și dezvoltare personală pentru femei

Fiecare femeie poartă cu sine propriile sale povești – povești triste, de cele mai multe ori: povești despre invalidare, povești despre umilință, povești despre neglijare, povești despre abuz, povești despre ignorare, povești despre abandon, povești despre respingere, povești despre renunțare, povești despre furie, povești despre frică.

Pentru a vindeca, însă, suferința și rănile pe care poveștile triste le-au generat, fiecare femeie trebuie să recunoască – față de propria sa persoană – că are nevoie de vindecarea rănilor și traumelor pe care aceste povești le-au lăsat în mintea și în corpul său. În cadrul procesului său de vindecare, fiecare femeie are nevoie să învețe cum să nu mai adauge vieții sale capitole triste care pot degenera în suferință, durere psihică, stări depresive, tulburări emoționale, tulburări de alimentație și alte tipuri de tulburări care contribuie la degradarea calității vieții și la slăbirea puterii interioare feminine.

Pentru că psihoeducația previne și protejează femeile, vino la SENS pentru a afla cum să fii bine cu tine – și-ți va fi bine pentru tot restul vieții tale!

Pentru cine este SENS?

SENS este pentru toate femeile, însă în mod special este pentru femeile care:

  • au înțeles că sănătatea mintală este prioritatea lor numărul unu și care chiar doresc să se ocupe serios de ele și de viața lor.
  • au înțeles că au nevoie de informații corecte în ceea ce privește vindecarea și relațiile (indiferent de natura relațiilor).
  • au înțeles cu adevărat că trebuie să se responsabilizeze pentru viața lor, își doresc să învețe ce au de făcut în această direcție și cum să mențină schimbările făcute.
  • au înțeles că o relație poate fi dezechilibrantă sau poate fi hrănitoare și au realizat că ține doar de ele să sesizeze de la început dezechilibrele și ce au de făcut atunci când apar aceste dezechilibre.
  • au înțeles că singurătatea aleasă în mod conștient este un semn de sănătate emoțională.
  • își doresc să învețe cum să depășească frica de singurătate.
  • își doresc să își redobândească poziția corectă în toate relațiilor lor și să stabilească de acum încolo relații de tip adult-adult, pastrandu-și întotdeauna poziția corectă.
  • își doresc să învețe indicatorii stabilității emoționale și indicatorii tulburărilor și să facă diferența între sănătate mintală și tulburare, pentru a evita relațiile cu parteneri toxici/abuzivi.
  • își doresc echilibru nu doar la nivel teoretic, ci sunt dispuse să investească în ele pentru a învăța și ce au de făcut pentru acest echilibru.
  • își doresc să învețe cum să fie bine cu ele și să păstreze armonia în viața lor.

Dacă și tu ai înțeles că sănătatea ta mintală este comoara ta cea mai de preț, dacă și tu ai înțeles că frumusețea unei femei se construiește în jurul valorilor sale interioare, dacă și tu ai realizat că lipsa informațiilor complete și corecte îți afectează viața și echilibrul emotional și a dus la pierderea puterii tale interioare feminine, dacă și tu ai inteles ca psihoeducația le protejează pe femei împotriva abuzurilor și violenței domestice, dacă și tu ești pregatită să pornești spre o viață cu adevărat echilibrată … atunci te aștept cu drag sa lucram impreuna!

Participă și învață cu ușurință, cu ajutorul informațiilor complete și corecte, cum să îți gestionezi nu doar emoțiile, ci și reacțiile, relațiile și situațiile problematice. Aici înveți strategii și tehnici concrete care sunt gândite pentru a te ajuta să ieși din tiparele dezadaptative în baza cărora ai trăit până acum – totul pentru a deveni femeia de care poți fii mândră! Redobandește-ți demnitatea și autonomia pentru a te putea defini ca femeie completă – și, în cazul în care ai o fiică, să poți fii un model bun pentru fiica ta!

Educația femeii începe cu educația fetiței, încă din copilărie. Iar modelul principal pentru această educație este mama. Psihoeducația este cheia pentru rezolvarea foarte multor probleme cu care se confruntă femeile: acasă, în familie, în relații, la locul de muncă, etc. Psihoeducația protejează femeile împotriva abuzurilor și împotriva violenței domestice.

Bazele educației relaționale pot fi puse oricând, iar SENS este locul perfect în care îți poți începe educația relațională, o poți îmbunătăți, completa sau o poți corecta în favoarea ta – pentru că cine ești TU … contează!

Consulta aici toate detaliile despre editia din acest an – SENS 13
(15-18 August, Snagov)