Meniu Închide

Servicii de consiliere

Experiența mea din a lucra cu sute de oameni mi-a arătat că prin intermediul serviciilor de consiliere pentru relatii, pentru autocunoaștere și dezvoltare personală este posibil pentru oricine să atingă echilibrul în relația cu propria persoană, să atingă echilibrul în relații, în viața personală și în cea profesională, să creeze un business de succes, să aibă o viață împlinită.

Ușa cabinetului meu este deschisă – inclusiv online – oricărei persoane care a înțeles că are nevoie să abordeze în mod structurat aceste lucruri, iar atmosfera din timpul consultatiilor noastre este blândă, flexibilă, prietenoasă, caldă și profesionistă, în același timp,

Știu că transformarea e posibilă pentru oricine și în orice moment, dacă există dorința de a lăsa în urmă contextele care împiedică recuperarea echilibrului și creșterea, dacă există dorința de a învăța și voința de a integra – chiar dacă, uneori, cu puțin efort – ce învață.

Ce ne împiedică, în general, să fim acolo?

Este istoricul personal de viață, sunt limitări, obstacole, frici, convingeri, autosabotorii noștri, sunt bagaje emoționale din trecutul nostru mai îndepărtat sau mai recent. Dar talentul meu este să identific toate acestea și să-i ajut pe oameni, cu ajutorul informațiilor corecte, să depășească aceste limitări și obstacole pentru a-și lua înapoi puterea în propriile mâini și pentru a ajunge acolo unde își doresc – în relația cu corpul lor și, deci, în relația cu propria persoană, în relația de cuplu sau de familie, în relațiile cu copiii, în relațiile cu părinții, în relațiile sociale și în cele profesionale.

 

Cabinet Individual de Consiliere Relațională

Pentru programări:

Telefon: +40722501050

E-mail: lucia_mona_georgescu@yahoo.com

Progam consultații: Luni – Joi, 10:30 – 19:00

Nu ne-a învățat nimeni cum să stabilim relații sănătoase, cum să ne cunoaștem mai bine, cum să ne păstram echilibrul emoțional și sănătatea mentală, cum să ne gestionăm depresia, anxietatea și somatizarile.

Nu ne-a învățat nimeni cum să nu pierdem părți din noi în relațiile de cuplu, cum să comunicăm sănătos, cum să prevenim și să identificăm abuzul – și cum să îl respingem, cu fermitate.

Nu ne-a invatat nimeni cum sa comunicăm cu copiii și cu adolescenții sau cum să ne găsim cel mai potrivit drum în viață, în concordantă cu valorile noastre, cu nevoile noastre de dezvoltare și cu scopurile noastre – nici pe acestea nu ni le cunoaștem prea bine, nu suntem siguri în legătură cu ceea ce ne dorim pe termen lung sau pe termen scurt (atât în viața personala, cât și în cea profesională).

Cu alte cuvinte, nu ne pregătește nimeni pentru viață – nu știm cum să ne poziționam sănătos mai întâi fata de noi înșine, și apoi în relațiile cu ceilalți – indiferent cine sunt aceștia: părinți, parteneri de cuplu, copii, colegi de serviciu, etc. De aici și o mulțime de probleme la care nu doar că nu ne așteptam să apară, cât și o mulțime de consecințe ale faptului că din viața noastră a lipsit prevenția sub formă de educație psihologică și educație relațională.

Sunt o iubitoare a acestui tip de prevenție, atât de rar întâlnit în România – este maniera în care am ales să ajut oamenii cu care am lucrat și lucrez, și care au reușit să își recupereze echilibrul emoțional și să își regândească în manieră foarte sănătoasă relațiile semnificative din viața lor, să înceapă relații noi pe baze sănătoase, să își găsească vocația, să își stabilească priorități și obiective personale, să facă schimbări minunate într-o manieră naturală, firească – astfel încât, având sprijinul meu, să nu renunțe după primele încercări.

Îmbinând armonios educația psihologică și educația pentru relații, în cei aproape 20 de ani de carieră ca psiholog, trainer de relații, consilier pe probleme de violență domestică și formator, am lucrat cu o varietate de situații și am putut observa un lucru minunat:

Educația pentru relații, îmbinată cu demersul de consiliere dezvoltare personală corectă, reprezinta cea mai frumoasă și sănătoasă decizie pe care o poți lua pentru tine.

Așa încât, sunt bucuroasă să îți fiu și tie alături pe acest drum – Drumul tău către tine, trece pe la mine.

Una din cele mai importante lecții din cariera mea de psiholog, de consilier NLP Integrativ și – cu ani in urma, manager de resurse umane – este aceasta: transformarea e posibilă doar acolo unde există NU DOAR dorință și voință, ci și informare relevantă – cu ajutor de specialitate – indiferent de domeniul în care ne propunem să facem schimbări.

Onorariile cabinetului:

Contul cabinetului – detalii pentru transfer:

GEORGESCU LUCIA-MONA P.F.A.

IBAN RO50BTRLRONCRT0652823501

Mentiune transfer: Servicii consiliere dezvoltare personală

Durata unei consultații individuale:

  • pentru clienții noi ai cabinetului – prima consultație: 90 minute
  • următoarele consultații au o durată de 50-60 minute

Durata unei consultații la care îți dorești să participi împreună cu altcineva: 90 minute

Frecvența consultațiilor: săptămânală, cu posibilitatea programării a maxim două consultații pe săptămână – sau două consultații consecutive, în funcție de agenda mea.

Poți participa împreună cu viitorul tău partener de cuplu, dacă îți dorești să te pregătești pentru ce înseamnă o relație.

Dacă ai deja o relație, te aștept alaturi de partenerul sau partenera de cuplu. Mai poți participa și împreună cu unul dintre părinții tai, de exemplu. Sau cu o prietenă, un prieten. Sau cu copilul tău. Sau, cum se mai poate întâmpla, împreună cu o altă persoană din afara cuplului tău. Aici te aștept în orice combinație posibilă, tocmai pentru a te ajuta să înțelegi ce se întâmplă în relațiile tale și pentru a putea face alegeri conștiente și sănătoase pentru tine, cât și pentru cei din viața ta.

Te aștept, bineînțeles, și cu cel mic, cea mică – iar dacă se afla la vârsta adolescenței, cu atât mai mult.

Nu uita: cele mai multe probleme, indiferent de natura relațiilor, pornesc de la lipsa abilitaților de comunicare și de relaționare – abilitați ce se pot oricând învăța.

Avem atât de multe lucruri minunate de aflat, de integrat și de schimbat împreună!