Meniu Închide

SENS – tabără pentru femei, Bușteni [25-28 Iulie 2024]

SENS 15

Feminitatea este cel mai frumos dar pe care l-ai primit – însă trebuie să îi cunoști adevărata valoare, pentru a te folosi de acest dar.

Sunt încântată să vă anunț că organizez, între 25-28 Iulie 2024, editia nr. 15 a taberei SENS – o tabără specială dedicată femeilor și axată pe dezvoltarea personală, psihologie, reconectarea minte-corp-suflet și îmbunătățirea relațiilor interpersonale.

SENS by Mona Georgescu

25 – 28 Iulie 2024, Bușteni

Autocunoaștere & Dezvoltare personală l Comunicare l NLP

Psihologie l Psihanaliză

Psihosomatică l Art-terapie l Psihosexologie l Educație relațională

 

Îți lansez invitația călduroasă de a te alătura acestei călătorii catre feminitatea completă, o călătorie de autodescoperire, o minunată ocazie de a te redefini în termeni sănătoși, ca femeie – și, totodată, de a construi conexiuni autentice cu alte femei care împărtășesc aceleași interese și aspirații.

SENS – o oază de frumos dedicată femeilor care caută să exploreze feminitatea autentică, feminitatea completă, prin intermediul tainelor psihologiei si ale comunicării sănătoase, să acceseze subtilitățile relațiilor, să înțeleagă propria sexualitate și să îmbrățișeze evoluția personală – inclusiv pentru acele femei care vor să evolueze de la statutul și mentalitatea de victimă, la cel de femei autonome din toate punctele de vedere.

În cadrul acestui program dedicat doar vouă, vă voi ghida într-o călătorie profundă și autentică de autocunoaștere cu ajutorul psihologiei, al educației pentru relații sănătoase, al comunicării, al art-terapiei, al psihosomaticii, al psihosexologiei și al NLP-ului.

Unde: Bușteni

Detaliile cu privire la pensiunea care găzduiește SENS  vor fi comunicate doar persoanelor care se înscriu

Perioada: 25 – 28 Iulie 2024 (patru zile, trei nopți)

Preț:

Early bird: 2400 lei, până la 1 Martie 2024

Lazy bird: 2600 lei, până la 30 Martie 2024

Preț întreg după 30 Martie: 2800 lei

Inscrierea este valida numai dupa achitarea avansului de 50%.

Diferenta de 50% se va achita pana pe 1 Iunie 2024.

Prețul include:

 • 12 ateliere pe parcursul celor 4 zile ale taberei,
 • materialele educaționale si didactice primite in sala de curs si cele primite dupa incheierea taberei,
 • cazare în camere duble,
 • 3 mese pe zi – meniu lacto-ovo-vegetarian, începând cu cina din 25 Iulie

FOARTE IMPORTANT:

Dacă optați pentru meniu de post sau aveți recomandări medicale pentru anumite regimuri /diete, vă rog să mă anunțați la înscriere – pentru a anunța imediat pensiunea; pe durata taberei, opțiunile de meniu nu se pot schimba. În cazul în care nu anunțați la înscriere opțiunea de meniu, urmează să beneficiați de meniul de grup – lacto-ovo-vegetarian.

Întrucât la edițiile anterioare mâncarea a fost prea multă și nu a putut fi consumată – deși bucătăria a fost excepțională – dorim să evităm pierderile de bani și de alimente. Așa încât, cina este alcătuită dintr-un singur fel + desert. Consumația suplimentară va fi achitată personal, de către participantele care doresc să comande în plus față de consumația inclusă în prețul oferit de pensiune. Rugămintea pensiunii este ca, daca sunt persoane care doresc să comande în plus, acest lucru să fie anunțat la începutul zilei de curs.

Prețul nu include:

 • cafelele, sucurile, alte băuturi sau comenzi suplimentare de meniu – acestea se achită separat, în funcție de consumația fiecărei participante.
 • transportul de la gară la pensiune – la sosire, și de la pensiune la gară – la plecare (în cazul participantelor care călătoresc cu trenul către Bușteni)
 • cazarea suplimentară, în cazul participantelor care doresc să ajungă înainte de eveniment cu o zi  sau care doresc să își prelungească sejurul, după eveniment: aceste costuri se achită separat, la recepția pensiunii – am rugămintea să mă anunțați din timp dacă doriți să vă ajut cu rezervarea pentru nopți suplimentare

REZERVĂRI:

telefon: 0722501050

e-mail: lucia_mona_georgescu@yahoo.com

SENS tabără pentru femei

Fiecare zi în tabără este plină de ateliere practice, sesiuni de grup și discuții deschise care vizează nu doar înțelegerea teoretică, ci și aplicarea practică a principiilor psihologice în viața de zi cu zi – în mod firesc, relaxat, natural.

Profită și tu de următoarele două categorii de discount și vino alături de noi!

CUM TE ÎNSCRII?

1. Participarea este garantată doar de achitarea avansului de 50% din taxa integrală.

Plata avansului de 50% se efectuează conform perioadelor de inscriere prin transfer bancar în contul:

TITULAR: GEORGESCU LUCIA-MONA PFA

IBAN RO50BTRLRONCRT0652823501

Referință pentru operațiunea bancară: ”workshop SENS”

În cazul anulării participării, avansul nu se returnează – dar poți oferi locul tău unei prietene care are nevoie de acest bootcamp

2. CONFIRMI ACHITAREA AVANSULUI TAXEI

Te rog să confirmi achitarea taxei la adresa de e-mail lucia_mona_georgescu@yahoo.com, trimițând copia ordinului de plată, scanată și specificând: numele și numărul tău de telefon + numărul de persoane pentru care ai achitat avansul.

De asemenea, pentru factură te rog să îmi trimiți, tot pe e-mail, datele din cartea ta de identitate: numele exact cum este menționat în CI, serie, număr și CNP.

Pentru informații suplimentare, mă puteți contacta la:

telefon: 0722.501050 sau prin e-mail: lucia_mona_georgescu@yahoo.com

ATENȚIE: Număr de locuri limitat: maxim 25 participante, pentru a putea lucra cu fiecare dintre voi

IMPORTANT:

 • la acest eveniment nu se pot înscrie persoane cu afecțiuni psihiatrice netratate, nediagnosticate și necontrolate personal – aceasta tabara nu are scop psihiatric sau psihoterapeutic
 • pe parcursul bootcampului este interzis accesul cu: droguri legale sau ilegale, alcool, arme – persoanele care nu respectă aceste reguli pierd dreptul de participare la sens, fără a-și recupera investiția.
 • de asemenea, persoanelor respective nu le va mai fi permis accesul în pensiune, odată cu interzicerea accesului în sala de curs – conducerea pensiunii urmând să solicite sprijinul organelor de protecție locale, în cazul în care acestea devin recalcitrante și pun în pericol viața celor din grup și desfășurarea taberei
 • SENS nu este un loc pentru dating între persoane de același sex – dar vă așteptăm cu drag, dacă doriți să participați; sunteți binevenite, însă, numai în condițiile menționate: trebuie să respectați intimitatea tuturor colegelor de grup, astfel încât să nu se simtă hărțuite sexual.

Toate cele de mai sus obligatorii și necesare pentru a putea să ne ocupăm așa cum este nevoie de obiectivele pentru care venim la SENS.

Vom explora împreună teme precum autocunoașterea, reconectarea minte-corp-suflet, sexualitatea și senzualitatea, gestionarea stresului și a emoțiilor dificil de tolerat, construirea relațiilor sănătoase și descoperirea propriilor puteri interioare.

De asemenea, unul dintre aspectele centrale pe care le vom explora prin intermediul metodelor validate este arta comunicării sănătoase. În cadrul atelierelor interactive, veți învăța să transformați cuvintele în instrumente puternice ale înțelegerii reciproce și să construiți punți de conexiune autentică. Comunicarea sănătoasă este coloana vertebrală a relațiilor durabile și a dezvoltării personale, iar la SENS te voi ghida pentru a învăța să te exprimi cu încredere în tine, cu claritate, să asculți cu empatie și să navigezi cu înțelepciune prin conflictele ce nu pot fi evitate în relații.

SENS este, totodată, un spațiu dedicat femeilor care doresc să exploreze și să îmbrățișeze cu încredere latura lor senzuală și să construiască o relație autentică cu propria sexualitate. În cadrul acestei tabere, ne propunem să demontăm miturile și să deschidem dialogul despre acest aspect esențial al vieții noastre.

Într-o lume plină de tabuuri, voi oferi un mediu sigur și deschis în care femeile să poată explora și să înțeleagă mai bine propriile dorințe și nevoi. Expertiza mea în domeniul psihosexologiei, al psihologiei și al comunicării va aduce în discuție subiecte esențiale, de la autocunoaștere și comunicarea deschisă în cuplu, până la acceptarea și celebrarea diversității experiențelor sexuale (poți participa chiar dacă nu ai în acest moment o relație de cuplu)

SENS – doar pentru femei

Metoda mea include ateliere interactive și discuții ce se bazează pe dorința de învățare, pentru a putea afla cum să abordați sexualitatea cu curiozitate și respect față de propria ființă, veți învăța să vă eliberați de constrângerile culturale care mențin în poziția de victime sexuale ale propriilor parteneri de viață (da, din păcate foarte multe femei rămân în astfel de relații) și să vă conectați cu această parte unică a personalității voastre. Înțelegerea profundă a propriei sexualități nu numai că va contribui la o relație mai sănătoasă cu partenerul – dacă în prezent vă aflați într-o relație – ci și la o relație mai profundă și mai autentică cu sinele, cu propria persoana.

La SENS bootcamp pentru femei, vom explora împreună subtilitățile dorințelor, blocajelor și modurilor în care putem crea spații de intimitate în care ne simțim libere să fim autentice.

Haideți să construim împreună un mediu în care femeile să se simtă încurajate să își descopere și să își îmbrățișeze autenticitatea, in toate aspectele: corp-minte-suflet!

Această tabără nu este doar un eveniment de vară, ci o experiență profundă de transformare personală. Împreună, vom crea un spațiu în care femeile se pot conecta, învață și cresc împreună, construind legături care să dureze, și dobândind instrumentele necesare pentru a naviga cu încredere prin complexitatea relațiilor și a propriei transformări și dezvoltări personale.

Aștept cu nerăbdare să vă întâlnesc în această călătorie captivantă către lumea voastră interioară și a conexiunii autentice cu propria persoană și cu cei din jur!

Aceasta tabără este pentru tine dacă:

• Îți dorești să te reconectezi cu mintea, corpul și sufletul tău
• Îți dorești să înveți strategii de gestionare a depresiei, a anxietății și a somatizărilor
• Îți dorești să comunici autentic cu cei din jurul tău pentru a avea relații armonioase și extraordinare cu ei – indiferent cine sunt aceștia – fără conflicte și nenumărate tensiuni

• Îți dorești îți cunoști granițele psihologice, fizice, sexuale, de timp, de spațiu, spirituale și cum ți le manifești în relațiile tale, astfel încât nu mai ai parte de persoane abuzive și spui stop abuzului
• Îți dorești să devii un “magician al relațiilor” astfel încât să poți gestiona diversele situații cu care te confrunți
• Vrei să fii ascultată atunci când vorbești, vrei să afli cum să eviți eficient neînțelegerile la lucru, în familie sau în viața de cuplu;
• Îți dorești să fii plină de încredere și să îi inspiri fară efort pe cei din jurul tău

• Ești pasionata de psihologie, psihoterapie, cunoaștere și auto-cunoaștere și vrei să îți dedici timp pentru dezvoltarea ta personala într-un mod foarte eficient, fară să pierzi timp și bani
• Poți să vii alaturi de noi inclusiv dacă ai ajuns la un blocaj în carieră sau îți dorești să afli cum să-ți găsești vocația reală, astfel încât să începi chiar o carieră ca freelancer.

Și, mai ales, SENS este pentru tine dacă îți dorești să obții una sau toate cele de mai sus fără să fie nevoie să citești haotic zeci de cărți de dezvoltare personală, fără să rătăcești printre articole contradictorii pe internet, fără să cheltui mii sau zeci de mii de euro pe programe terapeutice, de dezvoltare personala sau de coaching foarte scumpe românești sau din străinătate – la SENS vei găsi răspunsurile de care ai nevoie atât la nivel personal, cât și la nivel profesional, într-un cadru sigur unde poți lega inclusiv prietenii cu femei până mai ieri străine.

Dacă și tu îți dorești aceste lucruri, atunci cu siguranță îți voi păstra un loc la SENS bootcamp pentru femei, între 25-28 Iulie 2024.

Clarissa Pinkola Estees, psiholog clinician și psihanalist de orientare jungiană spune, în cartea Femei care aleargă cu lupii: 

”… așa se manifestă în noi Femeia Sălbatică, precum lupoaica ce-și învață puii să vâneze și să fie prudenți. Începem să vorbim cu vocea ei, adoptanadu-i viziunea, valorile. Ea ne învață să transmitem mai departe mesajul întoarcerii noastre. Și iată o ultimă instrucțiune pentru noi înșine: ‘Cine nu știe să urle, nu-și va găsi haita’. Dacă doriți să revină Femeia Sălbatică, refuzați să fiți prinse. Cu instinctele șlefuite pentru a vă pastra echilibrul, săriți oriunde vreți, urlați cât vreți, lăsați ochii voștri să spună ceea ce simțiți, luați tot ce vă e la îndemână, vedeți tot ce se poate vedea, cercetați fiecare lucru, alergați, dansați. Dansați cu pantofiorii roșii, dar încredințați-vă că sunt chiar cei pe care i-ați cusut cu mâinile voastre. Și vă promit că veți fi cu adevărat femei pline de viață.”

Pentru a deveni această femeie din rândurile de mai sus, ai nevoie să faci ce spune autoarea. Iar pentru asta, ai nevoie să vii la SENS, intre 25 – 28 Iulie. Participă – și îți garantez de pe acum că vei avea cea mai frumoasă și trainică transformare în căutarea căreia te afli demult.

Ce pierzi dacă NU te înscrii la acest bootcamp

• Nu vei ști care sunt atributele feminității complete și cum săfii o astfel de femeie

• Nu vei ști cum să faci pace cu trecutul tău

• Nu vei ști cum să te conectezi la mintea, corpul și sufletul tău

• Nu vei ști să îți afirmi granițele și nu vei ști să oprești abuzurile din viața ta
• Nu vei ști cum să ieși din triunghiul dramei

• Nu vei afla cele mai eficiente tehnici de gestionare a depresiei, anxietății și somatizarilor

• Nu vei dobândi cele mai bune abilitați de comunicare, de relaționare și de gestionare a conflictelor

• Nu vei intra în posesia celor mai eficiente tehnici de lucru cu emotiile tale • Nu vei ști să abordezi procesele de schimbare pe care ți le dorești în viața personală sau în cea profesională

• Vei rămâne în continuare la o răscruce în viața de cuplu sau în cea profesională

• Vei continua să te afunzi în depresie, anxietate și somatizari, crezând că o cale sigura de a te vindeca este să nu soliciți ajutor, ci să te informezi haotic – pierzând timp, sănătate, relații și poate chiar locul de muncă

Ce câștigi dacă participi la SENS:

• îți vei însuși atributele feminității complete și vei fi o astfel de femeie

• îți vei crește foarte mult încrederea în tine și stima de sine

• vei învăța cum să îți abordezi, în mod eficient, depresia, anxietatea și somatizarile

• vei învăța tehnici concrete și eficiente de gestionare a conflictelor

• vei învăța motalitati sănătoase, ecologice, prin care te vei putea repozitiona foarte ferm, vizibil, în toate relațiile tale problematice

vei ieși din orice rol de victimă pe care îl ai acum în relațiile tale

• vei dobândi abilitați de comunicare și de relaționare sănătoase, adulte, pe care acum încă nu le cunoști

• îți vei cunoaște mecanismele de apărare și de funcționare care au favorizat și favorizează abuzul

• vei putea să spui că sfârșitul abuzului a devenit posibil și pentru tine

•… Și multe alte avantaje imposibil de enumerat aici

TE ÎNSOȚEȘTE ÎN ACEASTĂ CĂLĂTORIE CĂTRE FEMINITATEA COMPLETĂ ȘI ÎN ACEASTĂ INCURSIUNE ÎN RELAȚIA TA CU PROPRIA PERSOANĂ ȘI ÎN RELAȚIILE TALE CU CEI DIN VIAȚA TA:

SENS 15MONA GEORGESCU

De aproape 20 de ani, sub diverse forme – trainer de relații, consilier de dezvoltare personală, psiholog, consultant de resurse umane, consilier pe probleme de violență domestică – ajut oamenii să își regândească viața și relațiile.

Am ales, ca bază pentru toate acestea, minunata pregătire în domeniul complex al psihologiei – sau, mai degrabă, acesta m-a ales pe mine – pentru a însoți oamenii către echilibru emoțional și relațional – în toate relațiile lor: de cuplu, de familie, de prietenie sau în relațiile de la locul de muncă.

Ceea ce numim dezvoltare personală (deși denumirea nu cuprinde bogăția unui astfel de demers individual) este cheia care ajuta oamenii – cu fiecare persoană cu care lucrez am o abordare caldă, intuitivă și la obiect, cu ajutorul căreia sunt alături cu mult drag de toți clienții cabinetului și de toți cursanții mei, de toate femeile care participă atât la consultații, cât și la bootcampul SENS – și sunt fericită ori de câte ori sunt martoră la transformări incredibile pe care toți acești oameni le fac, odată ce ne aflăm împreună pe acest drum al schimbărilor, al găsirii sensului și al renunțării la suferință, al vindecării, al transformării, al acceptării, al iubirii, al trecerii la o noua etapă de viață.

Pentru că suntem în secolul narcisismului, lucrez cu situații de abuz și violență conjugală și consider că trebuie să avem, toți, toleranță zero față de orice formă de violență și de abuz împotriva fetelor și femeilor. Pentru acest lucru, educația relațională este indicat să fie începută la orice vârstă, indiferent de punctul în care ne aflăm. În memoria mamei mele, am decis să mă ocup preponderent de segmentul feminin – lucrez, însă, și cu bărbați aflați în situații de abuz. Psihicul nostru este foarte fragil, deși credem că este foarte puternic. Trauma se instalează în viața noastră de la vârste foarte mici, așa încât ajungem să considerăm că suferință este o normalitate și că trebuie să o tolerăm cu zâmbetul pe buze – ne îndepărtam astfel de noi, ne pierdem puterea interioară și nu știm cum să o mai găsim, cum să refacem drumul spre noi.

Pentru că eu știu că Cine ești TU contează – acesta este crezul meu – te invit nu doar să citești articolele pe care le scriu aici și pe Facebook, ci și în acest bootcamp minunat pe care, de 15 ani consecutiv, îl organizez cu multă atenție pentru toate femeile. Toate avem nevoie să învățam cum să transformăm emoții și sentimente precum reprimarea, rușinea, vinovăția, inadecvarea, frica, furia în onestitate, umor, înțelegere, știmă de sine, curaj, iubire, echilibru și centrare, toate avem nevoie să învățam cum să ne hrănim curajul de a iubi și de a ne iubi, cât și curajul de a fi recunoscătoare și de a celebra viață.

Din păcate, familia, școala și societatea nu s-au străduit prea mult să ne ajute să facem lucrurile bine de la început. Așa că ne ajutăm singure, cu ajutorul tuturor informațiilor și instrumentelor pe care SENS le pune la dispoziția tuturor femeilor care participă la workshop-urile acestui bootcamp unic în România.

Relațiile interumane – romantice, de cuplu, de familie, de prietenie, de serviciu, alte relații profesionale – sunt complexe și pot deveni complicate, pot varia în ceea ce privește intensitatea, durata și natura lor și pot fi, de asemenea, influențate de personalitatea, valorile, nevoile și obiectivele fiecărei persoane implicate. La cabinetul meu din București lucrez individual cu femei și cu bărbați cu copii/adolescenți și familiile acestora, cu cupluri și familii fară copii sau care sunt părinți adoptivi.

Detalii despre pregătirea mea:

Consilier pentru probleme de violență domestică, consilier pentru dezvoltare personala, Master NLP, Trainer de dezvoltare personală și educație relațională, psiholog având o specializare de bază în domeniul psihoterapiei și psihanalizei copilului și adolescentului, alte formări în domeniul psihosexologiei, al terapiilor scurte centrate pe soluție, al hipnozei clinice, al consilierii de familie și al înțelegerii adolescenților și metode de lucru cu aceștia, precum și un master în Tehnici de Comunicare și Influență Socială.

Incepand din  anul 2009 sunt autor de articole din sfera psihologiei, a dezvoltării personale și educației relaționale și, timp de 11 ani, am avut site-ul www.minunemica.eu – site cu resurse de psihologie, dezvoltare personala și educație relațională.

Cu o experiență de peste 15 ani în domeniul resurselor umane, am facilitat cursuri în organizații multinaționale de prestigiu.

Mai multe detalii despre mine, AICI.

SENS – Povești de succes

Las cuvintele lor să vorbească despre SENS și despre mine

Georgiana, despre SENS 14:

”Zilele petrecute in Tabara SENS au fost fereastra catre realitatea pe care atat eu, cat si femeile pe care le-am cunoscut o traiesc. Realitatea despre care nu se vorbeste in viata de zi cu zi. Cu ajutorul discutiilor si tehnicilor pe diferite teme precum comunicare curata, cum putem identifica abuzul narcisic, stilurile de atasament, mastile pe care le purtam, granitele sanatoase, valori si multe alte subiecte esentiale mi-au readus echilibrul de care aveam nevoie. Cel mai mult m-au impactat povestile de viata din care a reiesit puterea abuzul narcisic – devastator si ireversibil. Am regasit mici bucatele din mine in povestile lor, lucru care m-a ajutat enorm sa pot uita catre mine mai bine. Am invatat ce inseamna a fi prezent. Pentru mine tabara SENS a fost si despre prezenta in realitate, dar si despre revelatii zguduitoare despre propria mea viata, personalitate, sanatate, relatii. Schema corporala a fost un alt exercitiu revelator, am inteles ce poate genera in propriul meu corp o relatie toxica, cum tot ceea ce este nesanatos se poate transmite, precum o boala fara simptome vizibile, intru-un mod atat de greu de identificat fara aceste tehnici. Lucrez impreuna cu Mona de 2 ani si cateva luni, am atins multe dintre aceste subiecte in cabinet, insa aceasta experienta mi le-a adus pe toate in fata. SENS este scoala cu lectii pe termen nedefinit pe care orice femeie ar fi norocoasa sa o traiasca!”

Veronica, despre SENS 14:

”Participarea  la Sens 14  a fost, pentru mine,un vis devenit realitate intrucat mi-am dorit s-ajung si pentru a saptea oara caci toate editiile SENS au avut un rol esential in formarea mea.Cei sapte ani de Sens asemeni celor ,, sapte ani de acasa” au o valoare inestimabila prin cunostintele dobandite si educatia daruita caci mi-au creionat si modelat personalitatea fiintei mele si mi-au oferit minunata ocazie de a creste ( asa cum aveam nevoie)  – mental, emotional si sufletesc-intelectual.

Prin Tehnica Restituirii, am inteles si mai mult, ca durerea, frica, mizeriile, limbajul ofensator pe care altii l-au aruncat in noi – nu trebuie purtate si ascunse, ci trebuie daruite celor care le-au cauzat, pricepand ca nu sunt despre mine, ca nu-mi apartin. M-am implicat activ, alaturi de Mihaela, restituind si eu figurativ, tot ceea ce ma impovarase. Si chiar, m-a ajutat intr-un anume fel.

Am invatat cum sa extindem zona de confort, cum sa privim dincolo de un aparent obstacol si sa-l valorificam si cum sa ne concentram la drumul ce ne sta in fata, stabilind obiective si gasind alte cai pentru a atinge obiectivul propus, invatand cum sa privim realist lucrurile.

S-au intamplat si alte activitati interesante, captivante -insa, le las pe viitoarele participante la Sens, sa le descopere. E o adevarata provocare sa scriu o sinteza a tot ce s-a intamplat in patru zile.

Recomand cu mare drag SENS si invit fiecare doamna, care-si doreste sa faca schimbari in privinta relatiilor,care doreste sa-si transforme modul de gandire si comportament pentru a avea succes, care doreste sa renunte la obiceiuri nocive –sa vina sa experimenteze cat de minunat, cat de nespus de bine e sa faci parte din grupul sustinator Sens.

Pe o mare a valorilor aflate in schimbare, SENS reuseste sa ancoreze in valori demne de incredere, valori sanatoase, care ne ajuta sa stabilim corect prioritatile in viata, ce anume e pretios si cum sa ne folosim cel mai bine timpul, zi dupa zi,  si cum sa cultivam ecologic relatiile si comunicarea. 

SENS are un puternic impact benefic asupra  starii emotionale, influentand fiecare aspect al vietii.”

Emilia, despre SENS 14:

”SENS – o poveste frumoasă despre sufletul feminin!
Mă bucur că am avut curajul să particip la SENS – unde am cunoscut femei minunate, femei care au curajul să își spună povestea, femei care au hotărât că cele mai importante lucruri în această viață sunt sănătatea emoțională, fizică și relațiile sănătoase. Este pentru prima oară când particip la un astfel de curs și am venit cu emoție, curiozitate și teama că ar fi prea mult pentru mine. Dar ușor, ușor m-am integrat în grup.
Lucrul în sală – restituirea pe care eu am făcut-o acum doi ani, să văd cum este lucrată cu altcineva mi-a adus emoție și bucurie, mi-am dat seama că am avut un mare curaj să fac și eu restituirea în trecut. Schema corporală – de un mare folos pentru a înțelege ce emoții dificile păstram în corp, emoții ce doresc a fi aduse la lumină. Mandala numelui m-a adus în profunzimea sufletului meu.
SENS este un program complex pentru a-ți înțelege trăirile, pentru a lua decizii bune pentru tine.
MULȚUMESC MONA pentru acest program,MULȚUMESC că mă susții atunci când am nevoie, MULȚUMESC pentru implicarea în tot procesul meu terapeutic!”

Mihaela, despre SENS 14

”Am reușit în sfârșit în dimineața asta sa scriu câteva rânduri despre ce a însemnat SENS pentru mine. Deși știam la ce sa ma aștept ptr ca mai participasem în trecut, a fost total diferit sau poate eu am fost diferita de acum 4 ani. Mi-a plăcut foarte mult energia grupului, m-am simțit înțeleasă, acceptata dar mai ales „continuta” și pentru asta vreau sa îți mulțumesc. Fiecare subiect abordat a fost extrem de important și am fost impresionata de răbdarea pe care ai avut-o cu fiecare dintre noi. Tehnica restituirii m-a făcut sa înțeleg ca tot bagajul emoțional negativ pe care l-am primit nu era despre mine, de aceea l-am restituit cu ușurință, deși a fost o încărcătură emoțională foarte mare, la final am simțit eliberarea și am înțeles ca nu mi se potrivește sa mai fiu o victima a abuzului emoțional. Schema corporala a fost foarte diferita, la ediția trecuta a fost încărcată de frica, acum a predominat blândețea ceea ce înseamnă mult. Cat despre locație nota 10 +, amplasarea, mâncarea atent pregătită și priveliștea superba au fost tot ce trebuia ptr mine, o energie bună și pozitiva. Iti multumesc pentru ca am avut ocazia sa particip și la aceasta ediție și cu siguranță voi mai participa pentru ca pentru mine SENS = un nou inceput.”

Cristina, despre SENS 14:

”Draga Mona,

In primul rând multumesc din nou pentru materialele trimise dupa SENS, acum am descarcat si am vazut tot ce ne-ai trimis. Apoi, iti multumesc pentru tot ceea ce ai reusit sa realizezi pentru noi, incepând cu locația de vis, condițiile de cazare foarte bune, meniul excelent, și, am lăsat la final, cireașa de pe tort, cursurile pline de informații excelente pe care ni le-ai oferit.
Si acum, gata cu generalitățile, trecem la lucrurile serioase! Cum ar zice profa din mine, am trecut de momentul organizatoric!
Deși te cunosc demult și am mai avut chiar două tentative (oprite prea devreme), de a lucra cu fiul meu și implicit cu mine, nu am avut până acum ocazia să te văd lucrând ca un adevărat profesionist. Sper să nu te supăr cu afirmația anterioară, nu m-am îndoit nicicând de valoarea ta profesională, dar e foarte posibil ca eu să nu fi înțeles întotdeauna ce îmi spuneai. Am făcut această introducere puțin mai lungă, încercând să explic că înainte de SENS eram oarecum în derivă, asaltată haotic de viață, luând acele decizii care îmi pareau a fi cele corecte (acum mă cam îndoiesc!). Mai mult ascultând și încercând să pricep și să rețin, cred că am găsit și eu un SENS în care să încerc să îndrept relația cu fiul meu.
Dintre aplicații cel mai mult mi-au plăcut: mandala numelui, tehnica măștilor și schema corporală (astept cu interes completările tale la ultimele două). Au fost interesante toate temele abordate, m-am mai lămurit cu unele aspecte legate de ceea ce înseamnă abuzul și, foarte util trăsăturile și modul de acțiune ale narcisicului. Recunosc că, până acum nu am fost preocupată prea mult de aceste lucruri, consideram abuz bătaia cruntă și pedepsele sălbatice (stil știrile de la ora 17), nu m-am considerat nici victimă, nici abuzatoare. Din acest motiv în prima zi de SENS nu am simțit că mă integrez suficient de bine în atmosferă, dar pe măsură ce discuțiile au avansat și temele s-au diversificat am început să înțeleg mai bine și să îmi dau seama ca unele lucruri pot fi foarte interesante și utile.
Mi-a plăcut mult sesiunea de meditație activă și voi căuta să mai fac și eu singură. Chiar dacă am fost puțin rigidă, probabil nefiind obișnuită, cred că metoda mă poate ajută în deconectarea de stres și relaxarea nervoasă.
Deși au fost doar câteva zile, ceea ce am reușit să învăț se pare că deja mă ajută să dezvolt o relație mai bună cu fiul meu, chiar dacă la început mi se pare dificil să mențin noile reguli.
E foarte probabil sa mai particip si la alte tabere SENS și cu siguranță voi recomanda SENS și prietenelor mele, unele chiar ar avea mare nevoie.
Am realizat cât este de importantă educarea tinerilor pentru relații sănătoase si voi încerca să fac tot ce ține de mine să demarăm proiectul clubului în liceul meu, din această toamnă.
Mulțumesc, Mona, pentru experiența SENS și toate sfaturile bune pe care mi le-ai dat mereu.”

Mai multe povesti de succes

și ce spun alte participante despre SENS: 

(click pe imagine)

Vino alaturi de mine la urmatoarea editie, intre 25-28 Iulie 2024 – la Busteni! Ne vedem in sala de curs? Te astept cu drag la SENS bootcamp pentru femei!

Facebook
LinkedIn
Instagram
Telegram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *