Meniu Închide

Problemele sufletului feminin se reflecta in problemele corpului

Problemele sufletului feminin

Problemele sufletului feminin se reflecta in problemele corpului – si nu isi gasesc rezolvarea prin adaptarea la modelul promovat de societate.

“Experienta m-a invatat ca propriul meu trup este sursa tuturor informatiilor esentiale pentru viata, care mi-au deschis calea spre mai multa autonomie si constiinta de sine. Abia cand mi-am admis emotiile atat de mult timp ferecate si am putut sa le simt, m-am eliberat din ce in ce mai mult. […] Nu pot sa ma silesc sa imi iubesc parintii sau fie si numai sa-i respect, atunci cand trupul meu imi refuza acest lucru din motive care lui ii sunt bine cunoscute. Umilirile, loviturile, palmele, inselatoria, exploatarea sexuala, batjocura, neglijenta sunt forme de maltratare pentru ca ele ranesc integritatea si demnitatea copilului, chiar daca efectele nu sunt vizibile imediat. De abia la varsta adulta, copilul maltratat odinioara va incepe sa sufere si, la randul lui, sa-i faca pe altii sa sufere.”

(Alice Miller, psihanalist)

Pentru ca sentimentele ingropate de vii nu mor niciodata, toate raman inregistrate in corp – rusinea, tristetea, durerea, vinovatia, frica, furia, mania, dzgustul, dispretul – fiecare dintre acestea isi gaseste exprimarea in starile noastre depresive sau anxioase, mergand pana la tulburari psihologice si chiar boli de care ajungem sa suferim. Somatizam fara sa ne uitam la cauzele psihologice care duc la imbolnavire, ignorand ceea ce se intampla – in realitate – in corpul nostru, prin prisma relatiilor cu cei din jurul nostru.

Problemele sufletului feminin se regasesc in afectiunile de ordin psihologic sau psihiatric – afectiuni ce au la baza evenimente traumatice, micro-traumele si re-traumatizari curente

Dincolo de influentele genetice, dincolo de stilul de nutritie, toate afectiunile de ordin psihologic sau chiar psihiatric – chiar daca sunt nediagnosticate – au legatura cu ceea ce ni se intampla in cele mai apropiate relatii, incepand din relatia cu fiecare parinte, de cand suntem mici.

Relatiile cu primii oameni din viata noastra (parintii – mai ales daca au fost parinti abuzivi sau parinti neglijenti – si persoanele semnificative din prima perioada de viata) sunt cele care vor dicta atitudinea pe care noi o vom avea fata de diferite persoane dificile, pe masura ce inaintam in varsta. Sansele ca noi sa ocupam fiecare dintre cele trei pozitii ale Triunghiului Dramatic – Salvator, Victima, Persecutor – sunt de 100%.

Celelalte influente de mediu (gradinita, scoala, grup de prieteni, relatii de cuplu, societate) se asaza peste ceea ce exista deja sadit de parintii nostri.

Din nefericire, multi parinti ne-au dat radacini insa ne-au taiat aripile si continua sa o faca – in ciuda varstei adulte a copilului ce nu mai este demult copil – retraumatizarea parentala continua, deci, pana la varste foarte inaintate. Citeste si acest articol: Traumele din copilarie afecteaza sanatatea si nu trec pe masura inaintarii in varsta

Relatia pe care o avem cu corpul (si cu tot ce am inregistrat in corp prin prisma acestor relatii primare) apare acum sub forma unor probleme de sanatate – iar cand nu este gasita o cauza de ordin medical somatizarile sunt un limbaj al inconstientului.

Prin urmare, relatia cu corpul este, in fiecare an, unul dintre subiectele de maxima importanta la SENS – bootcamp anual pentru femei.

La editia din acest an, in atelierele dedicate lucrului cu corpul, vei putea lucra sub indrumarea mea cu psihosomatizarile tale, vei putea afla ce poti face pentru a te indeparta de aceste psihosomatizari si pentru a preveni altele, din aceeasi gama. La editia din acest an te voi ajuta sa accesezi puterile de vindecare endogene, prezente in tine – este important sa inveti, tehnicile si instrumentele care te pot ajuta in lucrul cu tine. Alege in mod constient sa inveti ce trebuie sa faci tu cu tine.

🌻 SENS – o sansa la vindecare, regenerare, regasire si echilibru pentru fiecare Femeie – mai ales ca ultimii doi ani si jumate si, cu precadere, ultimele sase luni ale acestui an, au adus o cantitate uriasa de anxietate in viata fiecarei Femei

SENS

– cel mai complex si complet program romanesc de educatie relationala

si dezvoltare personala pentru femei –

💖 Editia din acest an sta sub semnul Regenerarii Feminine – merita sa vii!

Intre 15 – 18 Septembrie te invit la un bootcamp care iti poate schimba viata, modul in care te raportezi la tine si la relatii si te va ajuta sa iti vindeci rani vechi, rani ce au radacini adanci – rani al caror ecou este acum prezent zi de zi in viata ta.

SENS – by Mona Georgescu​ este ocazia sa te intalnesti tu cu tine in mod autentic, este ocazia sa revii la corpul tau si la tot ce ai inmagazinat in corp, de-a lungul timpului. Corpul iti arata unde trebuie sa te uiti, dar nu stie sa iti spuna in cuvinte ce are nevoie sa faci. Vino la SENS si afla tot ce ai nevoie sa stii pentru a avea o relatie frumoasa cu corpul tau!

SENS contine invataturile esentiale pe care orice femeie trebuie sa si le integreze. Practica intensa te va ajuta sa intelegi, te va ajuta te apropii de tine, sa te vindeci si sa te repozitionezi fata de corpul tau si de problemele sale. De asemenea, vei invata sa te repozitionezi in mod adult, ecologic si sanatos in toate situatiile delicate cu care te confrunti: in viata personala, in relatia de cuplu, in familie, la serviciu, in relatiile de la locul de munca si, extinzand, in relatia pe care o ai cu mediul in care traiesti – universul tau.

Indiferent unde locuiesti, indiferent cu ce te ocupi, indiferent daca esti singura sau intr-o relatie, indiferent daca ai copii (de fapt, cu atat mai mult) sau inca nu ai copii, probabil ai constatat si tu: problemele sufletului feminin se reflecta in problemele corpului – si nu isi gasesc rezolvarea prin adaptarea la modelul promovat de societate.

Adaptarea la modelul indus de societate duce – pentru marea majoritate a femeilor – la pierderea feminitatii, a autenticitatii, duce la anularea sexualitatii si a senzualitatii, duce la imbolnaviri si la adancirea in suferinta, duce la resemnare. Modelul indus de societate nu duce catre o viata satisfacatoare, implinita, echilibrata – duce doar la mimarea unei atitudini care seamana cu fericirea, cu satisfactia, cu echilibrul interior.

 

Poti beneficia de inscriere la SENS13 la pret redus, pana pe data de 20 August 2022.

Vino impreuna cu o prietena – cu doua sau cu trei prietene, chiar iti recomand foarte mult sa participati impreuna – si veti beneficia de reduceri de grup. 

Toate informatiile necesare inscrierii si  o mica parte din testimonialele primite pentru editiile anterioare pot fi consultate accesand:
https://monageorgescu.ro/sens-bootcamp-pentru-femei/

🌿 SENS – un program unic in Romania, un program care te ajuta sa vindeci problemele sufletului feminin

🍀 Si tot accesand link-ul de mai sus vei afla care sunt 𝗮𝘃𝗮𝗻𝘁𝗮𝗷𝗲𝗹𝗲 𝘀𝗶 𝗯𝗲𝗻𝗲𝗳𝗶𝗰𝗶𝗶𝗹𝗲 𝗱𝗲 𝗰𝗮𝗿𝗲 𝘁𝗲 𝘃𝗲𝗶 𝗯𝘂𝗰𝘂𝗿𝗮 𝗱𝗮𝗰𝗮 𝗽𝗮𝗿𝘁𝗶𝗰𝗶𝗽𝗶 𝗮𝗹𝗮𝘁𝘂𝗿𝗶 𝗱𝗲 𝗻𝗼𝗶 – avantaje si beneficii cu care te vei intoarce acasa total transformata, si care te vor insoti pe toata durata vietii tale

🌞 SENS: bootcamp anual pentru femei: 𝘂𝗻 𝗿𝗮𝘀𝗳𝗮𝘁 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝘇𝗶𝗹𝗲 cu soare mai bland si mai prietenos, soare de Toamna

⏳ 𝗡𝘂𝗺𝗮𝗿 𝗱𝗲 𝗹𝗼𝗰𝘂𝗿𝗶 𝗹𝗶𝗺𝗶𝘁𝗮𝘁: 𝗿𝗲𝘇𝗲𝗿𝘃𝗮-𝘁𝗶 𝗱𝗶𝗻 𝘁𝗶𝗺𝗽 𝗹𝗼𝗰𝘂𝗹 pentru aceste zile de rasfat ce vor fi definitorii pentru urmatoarea etapa din viata ta; 𝗹𝗼𝗰𝘂𝗿𝗶𝗹𝗲 𝘀𝘂𝗻𝘁 𝗶𝗻 𝗰𝘂𝗿𝘀 𝗱𝗲 𝗼𝗰𝘂𝗽𝗮𝗿𝗲, 𝗽𝗲 𝗯𝗮𝘇𝗮 𝗮𝗰𝗵𝗶𝘁𝗮𝗿𝗶𝗶 𝗮𝘃𝗮𝗻𝘀𝘂𝗹𝘂𝗶

🌻 𝗦𝗘𝗡𝗦 – 𝗼 𝘀𝗮𝗻𝘀𝗮 𝗹𝗮 𝘃𝗶𝗻𝗱𝗲𝗰𝗮𝗿𝗲, 𝗿𝗲𝗴𝗲𝗻𝗲𝗿𝗮𝗿𝗲, 𝗿𝗲𝗴𝗮𝘀𝗶𝗿𝗲 𝘀𝗶 𝗲𝗰𝗵𝗶𝗹𝗶𝗯𝗿𝘂 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗳𝗶𝗲𝗰𝗮𝗿𝗲 𝗙𝗲𝗺𝗲𝗶𝗲 – mai ales ca ultimii doi ani si jumate si, cu precadere, ultimele sase luni ale acestui an, au adus o cantitate uriasa de anxietate in viata fiecarei Femei

💛 𝗗𝗲 𝘁𝗿𝗲𝗶𝘀𝗽𝗿𝗲𝘇𝗲𝗰𝗲 𝗮𝗻𝗶 𝗰𝗼𝗻𝘀𝗲𝗰𝘂𝘁𝗶𝘃, 𝗦𝗘𝗡𝗦: in fiecare an, atuul fiecarei femei care isi doreste sa invete 𝗙𝗲𝗺𝗶𝗻𝗶𝘁𝗮𝘁𝗲𝗮 𝗖𝗼𝗺𝗽𝗹𝗲𝘁𝗮

💖 𝗦𝗘𝗡𝗦: 𝗼 𝗱𝗲𝗰𝗹𝗮𝗿𝗮𝘁𝗶𝗲 𝗱𝗲 𝗱𝗿𝗮𝗴𝗼𝘀𝘁𝗲 – 𝗮 𝘁𝗮, 𝗰𝗮𝘁𝗿𝗲 𝘁𝗶𝗻𝗲. 💖

🙏 Hai sa faci parte din grupul femeilor care stiu ca suferinta nu este calea catre intelepciune – femei care au revenit la intelepciunea autentica si la puterile feminine innascute, femei care au o relatie frumoasa cu corpul lor, femei care isi inteleg si isi asculta corpul, femei care au inteles cu ajutorul psihologiei, al psihanalizei, al dezvoltarii personale si al educatiei relationale ce inseamna Feminitatea Completa si cum poate fi aceasta traita in fiecare zi!

Asigura-ti din timp locul la SENS – programul creat pentru tine!

Te asteptam cu drag alaturi de noi in aceasta vara la Country Spa din Snagov  – un loc de poveste, situat departe de agitatia oraselor. Un loc pentru tine, pentru tine, pentru tine si, desigur … pentru tine!

Îmi doresc foarte mult să te ajut – știu, însă, că un articol nu este suficient. Pentru a lucra în mod adaptat situației tale, te invit să te programezi la o consultație inițială, pentru al cărei onorariu îți ofer un discount de 10%

Te aștept cu drag – avem atât de mult lucruri esențiale de făcut împreună, pentru ca tu să afli cum poți fi bine cu tine!

Efectul programului SENS in viata ta

In baza experientei de organizator pentru 12 ani consecutiv al bootcamp-ului de psihologie, educatie relationala si dezvoltare personala pentru femei am avut onoarea sa asist un numar impresionant de femei. Fiecare si-a dorit sa isi imbunatateasca viata cu ajutorul meu – mai exact, cu ajutorul informatiilor corecte si complete care ar trebui sa ajunga la orice femeie care doreste sa se regandeasca pe sine, sa isi regandeasca viata, relatiile si prioritatile.

Ce te invata SENS, pornind de la problemele sufletului feminin

Te invata sa te uiti la tine:

 • cum stabilesti relatii, din ce motive reale intri in relatii, din ce motive false intri in relatii, ce fel de relatii alegi si de ce le alegi in defavoarea echilibrului tau emotional, in defavoarea sanatatii tale mintale si in defavoarea calitatii vietii tale
 • iti indica foarte clar ce resurse iti lipsesc: abilitati de comunicare, abilitati de relationare
 • iti arata ce trebuie sa schimbi: simtire, gandire si comportament
 • iti arata care sunt valorile tale si cum iti poti ‘’indrepta coloana vertebrala a valorilor’’
 • te sustine sa iti dezvolti discernamantul fata de alegerile pe care le faci, astfel incat nu vei mai face sacrificii unilaterale si nici compromisuri nedorite

Te invata sa refaci conexiunea dintre minte, suflet si corp – lipsa acestei conexiuni se reflecta in

problemele sufletului feminin

 • inveti sa localizezi trairi arhaice care reverbereaza in prezent in corpul tau
 • inveti sa legi amintirile cu aceste trairi, astfel incat sa nu iti mai afecteze prezentul
 • inveti cum sa vindeci locurile din corpul tau, in care aceste trairi care reverbereaza pana astazi au ajuns, producandu-ti somatizari
 • vei avea, astfel, o ‘’busola interioara’’ pe care o vei utiliza oricand vei avea nevoie, de-a lungul vietii, o busola ce iti va indica cu precizie ceea ce ai nevoie sa faci si ceea ce trebuie sa faci
 • vei stii sa separi graul de neghina, fara ezitare
 • iti dezvolti intuitia si vei avea incredere atunci cand iti da semnale, in loc sa o mai ignori

Te invata sa iti dezvolti abilitati de relationare si de comunicare:

 • inveti sa ai asteptari realiste si sa ti le comunici fara ezitare
 • inveti sa refuzi, sa spui NU ori de cate ori trebuie sa spui foarte clar si foarte raspicat acest scurt si minunat cuvant: NU
 • inveti sa accepti in anumite conditii, ceea ce oamenii iti propun: pui conditii care trebuie sa iti fie acceptate; in caz contrar, nu accepti – indiferent cate presiuni se fac pe tine
 • inveti sa nu mai spui Da abuzului psihologic, verbal, fizic, sexal, financiar, economic, spiritual – pentru ca ai ajuns in situatia ingrijoratoare in care te afli azi, tocmai pentru ca ai spus de nenumarate ori Da abuzului, de toate felurile si in toate felurile
 • nu te vei mai infuria pe tine si nu te vei mai pedepsi pentru ca nu stii sa comunici si pentru ca, din aceasta cauza, trebuie sa suferi si sa faci compromisuri nedorite

Te invata sa iti cresti nevoia de autonomie emotionala si, astfel, problemele sufletului feminin vor sta departe de tine:

 • nu vei mai ajunge niciodata in relatii de dependenta
 • nu vei mai fi niciodata pe rol de Persecutor, Victima sau Salvator
 • vei face alegeri bazate pe gandirea ta critica si pe asteptarile realiste, nu vei mai fi controlata de haosul emotional si de cel hormonal

Prin urmare, daca iti doresti sa participi la urmatoarea editie a bootcamp-ului SENS, voi fi deosebit de onorata sa iti fiu alaturi si sa fiu parte din povestea ta.

Am recitit cu mare placere testimonialele primite de-a lungul timpului – las aici doua dintre acestea. Sper ca gandurile pe care le vei citi despre acest program foarte complex pe care l-am creat doar pentru femei, sa te ajute sa iei decizia de a pariticipa la editia din aceasta toamna – povestea lor poate fi si povestea ta:

♥️ A. – despre SENS11:
„Bună ziua, doamna Georgescu! Vă scriu acest feedback după aproape 20 de km de mers prin pădure, pe munți, într-o zi frumoasă de august care îmi aduce aminte de energia frumoasă și peisajele de la Bran. Am găsit ziua perfectă în care tot ce am învățat alături de dumneavoastră s-a așezat ca să poată fi pus în rânduri. Am rămas chiar și acum, după trei săptămâni de la ediția SENS încă cu gândul la energia acelui loc și a tot ce s-a lucrat acolo.
Pare surprinzător când te întorci de la SENS, la viața ta de dinainte. Te-ai întors tu, dar totuși parcă nu 😊)Motiv pentru care, azi simt să vă spun încă o dată cât de recunoscătoare vă sunt pentru modul în care ați construit acest program, pentru profesionalismul dumneavoastră, dar și pentru blândețea și dragostea cu care ne-ați cuprins pe toate!
Am regăsit la SENS pofta mea de viață, dorința de a mă cunoaște așa cum până acum nu mi-am dat voie să o fac. Știu că era acolo, însă o dată cu energia grupului frumos de femei și datorită blândeții dumneavoastră ea a crescut, devine tot mai mare și mai curioasă, iar eu am ales să mă ascult, să îmi ofer timp pentru mine, dar timp de calitate alături de oameni care știu cum se construiesc relațiile echilibrate. Ce frumos sună…timp de calitate! Da, îl merităm toate!
Îmi doream mult să fac parte din programul de dezvoltare și educație relațională dedicat femeilor, SENS, încă de acum doi ani. Vă urmăream activitatea și îmi spuneam : ,, într-o zi voi putea merge și eu acolo!”, dar la vremea respectivă nu știam cât de distructivă avea să fie această amânare. Îmi amintesc cu multă emoție cum citeam feedback-urile pe care le-ați postat de la doamnele care au participat la SENS, îmi dădeau lacrimile și mă gândeam cât de frumos ar fi, trebuie să fac în așa fel să ajung și eu!
Într-o zi m-am decis că trebuie să îmi ofer un premiu pentru toți anii în care nu m-am pus pe mine, dorințele și nevoile mele pe primul loc. Încă de la înscrierea în program, detaliile din e-mail-urile primite, având în vedere și perioada de pandemie, am văzut cu cât profesionalism și drag organizați acest program. Cât de bine a fost să simt că pășesc pe pe un tărâm stabil unde mi se comunică clar lucrurile și știu ce am de făcut. Ar trebui să fie o normalitate, dar nu e! Așa că, încă de la început vreau să vă felicit pentru organizarea în detaliu, de la alegerea locație, transport, meniu, plata programului și aplicațiile de lucru pe care le-ați ales pentru această ediție.
În ultima lună, am ajuns să număr zilele până la SENS, încercam să îmi imaginez cum ar arăta o zi alături de un grup de femei și alături de dumneavoastră, care ați devenit în timp, călăuzitoarea mea cea mai de preț prin pădurile psihicului, fără de care știu sigur că viața mea din prezent nu ar mai fi fost la fel.
Dacă ar fi să aleg aplicațiile care mi-au plăcut cel mai mult, să știți că îmi e foarte greu. Șimt că fiecare metodă și aplicație a mai completat o părticică care lipsea, a mai deschis o ușă a unei încăperi care trebuie să respire aer sănătos și curat, exact ca cel de la munte 😊
Am apreciat și ordinea în care ați ales să le îmbinați, în fiecare dintre ele am regăsit claritate, informație, acces la feminitate, SĂNĂTATE pentru suflet-minte-trup fie că a fost vorba de culori, cuvinte, sunete sau mișcare.
Poate că trebuie să menționez Blazonul cu măști, Tehnica de dez-identificare de rolurile sociale – cu ajutorul cartonașelor colorate, Schema Corporală, Meditația în mișcare a inimii și Mandala Numelui. Dar, așa cum vă spuneam, mi-au adus toate multe răspunsuri, uneori poate lacrimi sau zâmbete și liniște, emoții constructive care mi-au dat încredere și putere în forțele proprii!
Nu credeam vreodată că voi reuși să mă deschid atât de mult în fața unui grup de femei pe care nu le cunoșteam înainte, poate dacă îmi povestea cineva aș fi spus că acest lucru nu este posibil, însă dumneavoastră ați știut cum să ne conțineți emoțiile, cum să ne îndrumați, să ne dați încredere și speranță în forța noastră interioară. Sunt recunoscătoare și grupului minunat de femei alături de care am lucrat, a aflat cu adevărat povești de viață care m-au mișcat profund.
Aș fi vrut să rămânem mai mult, cel puțin încă o zi, timpul a zburat, dar am luat cu mine daruri ce mă vor însoți în călătoria mea personală pe care o fac acum mult mai conștientă de resursele mele, mai sigură de deciziile pe care le-am luat și mai atentă la relațiile pe care le am.
Vă sunt recunoscătoare pentru amintirile pe care mi le-am creat în zilele cu SENS, m-am simțit așa cum îmi doresc să se simtă fiecare femeie: VIE! Am fost vie și eu însămi, iar pentru asta și multe altele aveți aprecierea, respectul și afecțiunea mea!
Cu recunoștință,
A.”
♥️ Tanasie Veronica 
”O să încep prin a vă mulțumi pentru că faceți disponibilă tuturor femeilor o astfel de experiență, o oportunitate de a descoperi/redescoperi SENS-ul vieții. Am pășit pe drumul către mine în urmă cu mai bine de zece ani, când sufeream cumplit în urma propriilor alegeri din viață, deși la acel moment credeam că ăsta îmi este destinul și că nu am altă variantă decât să învăț cum să-l accept. Și am “învățat” în timpul investit modalități și artificii de a-i face față, acestui destin, cu minciuni frumos împachetate de cei care ne vând paceluminăiubire sau diverse balsamuri frumos mirositoare si complet inutile.
Când am descoperit site-ul tău și articolele valoroase postate acolo, s-a născut o parte din mine complet nouă. O parte care până atunci doar o intuiam, si care îmi vorbea printr-un limbaj simplu și curat. Mi-am dat seama că persoana care le scrie e un profesionist, pentru că fiecare frază aducea mai multă claritate în hățișul din mintea mea. Atunci s-a născut dorința de a participa la SENS. Am avut nevoie de 2 ani pentru a transforma această dorință în realitate, iar singurul regret este că nu am făcut acest lucru mai devreme. SENS, ca experiență, poate fi doar trăită și nu exprimată. Cel puțin, nu de mine.
SENS este punctul de întâlnire dintre pasiune si muncă, este o experiență care face lumină în întunericul din pădurile psihicului și scoate în lumina reflectoarelor acele minciuni pe care ni le spunem pentru a ne justifica suferința de care ne atașăm, sau cel puțin eu m-am atașat, ca de un copil. Am realizat, datorită exercițiului măștilor, că toate suferințele mele sunt creația mea, copiii mei și că, deși e în puterea mea, refuz să mă despart de ele. Exercitiul de dez-identificare a cine sunt în raport cu rolurile sociale pe care le îndeplinesc, mi-a fost de mare ajutor pentru a înțelege cât de eliberatoare poate fi experiența renunțării la rolurile sau măștile care nu ne mai reprezintă sau nu ne mai folosesc. Meditația în miscare “chakra inimii” a fost bucurie pură, m-am reîntors către mine și corpul meu, am “retrăit” experiența inocenței prin rememorarea unor momente din trecutul meu în care viața însemna doar joc și armonie. Prețioase amintiri erau blocate în mintea mea din cauza traumei cauzate de moartea tatalui meu pe cand aveam 12 ani. Frica de durere m-a făcut să-mi îngrop în uitare cea mai frumoasă parte din viața mea: copilăria.
Nu am cuvinte care să exprime recunoștința pentru recuperarea acestor amintiri din copilarie, când în mine exista doar bucurie, joacă și inocență.
Un alt aspect de mare preț pentru mine a fost faptul că am avut ocazia de a trece prin aceste experiențe alături de alte femei minunate și cunoscându-le simt că m-am îmbogățit. M-am regăsit pe mine în trăirile lor, am trăit experiența apartenenței, a acceptării și am simțit sustinerea si siguranța în mijlocul lor.
Puterea grupului este magnifică și am senzația că o parte din energia lor a rămas lângă mine și după ce am revenit la viața mea de zi cu zi.
Exercițiul pentru deblocarea resurselor interioare îmi reamintește de fiecare dată când am nevoie că am tot timpul cu mine tot ce am nevoie pentru a mă descurca foarte bine în orice situație. Că sunt curajoasă, puternică, fermă, feminină, că am dreptul și capacitatea să cer ajutorul si asta nu e o slăbiciune și tot ce am nevoie este să îmi amintesc cine sunt eu și că asta, contează!
Mandala numelui a fost că o încununare a informațiilor prețioase din toate cele 4 zile. Mesajul pentru mine a fost : Este responsabilitatea și dreptul tău să îți creezi propria viață, în culorile pe care le dorești, având la dispoziție informațiile corecte.
Avem fiecare dreptul la proprii pantofiori roșii cusuți de mână și avem dreptul și obligația de a-i purta cu demnitate, indiferent câți “moraliști” ne vor spune diferit sau cât de vehement o vor face.
Marea mea surpriză a venit după SENS, când am realizat că mi-am regăsit glasul, curajul și bucuria de a trăi. Mii de multumiri! ❤️.
Sper ca SENS să atingă peste 100 de ediții, pentru că e așa de multă nevoie de educatia corectă în viața fiecăruia dintre noi! Și, îmi doresc din tot sufletul, să repet această experiență minunată. SENS e poate una dintre cele mai importante experiente de bifat în viața oricărei femei.”
Facebook
LinkedIn
Instagram
Telegram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *