Meniu Închide

Poți da mai departe fiicei tale toate învățăturile esențiale pentru femei

poti-da-mai-departe-fiicei-tale-toate-invataturile-esentiale-pentru-femei

Nu este minunat să poți da mai departe copiilor tăi – mai ales dacă ai o fiică – toate învățăturile esențiale pentru femei, pe care le obții la SENS?

SENS – de ce am ales acest pentru programul meu acest nume? Am fost des întrebată acest lucru, de-a lungul timpului.

Înainte de a împărtăși cu voi de ce am ales acest nume, vreau să vă reamintesc că 15 Mai este data pentru înscriere la preț redus. Vă puteți înscrie și după această dată, dar la o altă categorie de preț.

Găsiți toate detaliile aici: www.monageorgescu.ro/sens-14/

De ce am ales SENS?

Pentru că, într-o lume din ce în e mai lipsită de sens, aici afli:

– sensul relațiilor tale

– sensul emoțiilor tale dificil de tolerat – chiar dacă sunt și emoții plăcute printre acestea

– sensul somatizarilor tale generate de trăirile dificil de tolerat

– sensul sentimentelor tale – de multe ori, contrare

– sensul gândurilor care, de multe ori, nu-ți dau pace și te tulbură

– și, poate, sensul iubirii – dacă renunți la jocuri psihologice care te împiedică să formezi relații de care să te bucuri, pe bază de încredere, reciprocitate și respect.

Aici afli cum se nasc, cum se mențin și cum se repară relațiile de dragoste deteriorate sau alte relații importante pentru tine și care s-au deteriorat.

Ba mai mult, programul SENS îți oferă o hartă care poate să te îndrume în crearea, vindecarea și menținerea dragostei și păstrarea echilibrului în toate relațiile tale semnificative.

Nu este minunat să poți fi și tu cea care deține toate aceste informații, toate aceste chei atât de prețioase pe care să le poți da mai departe celor dragi ție – mai ales dacă ai copii?

Vino spre SENS – voi fi alături de tine timp de patru zile și vei primi din partea mea toate informațiile, instrumentele, strategiile și metodele care să te ajute și pe tine așa cum le ajută pe toate femeile cu care, timp de 15 ani, am lucrat in cabinet, la SENS – de 14 ani, la cursuri în corporații sau la cursuri open.

Vom fi împreună timp de patru zile, din care timp efectiv de lucru undeva in jurul a 30 de ore. Dacă am lucra individual pentru ca tu să ajungi la rezultatele la care poți ajunge dacă vii la SENS, ar însemna sa lucram cel puțin 2 ani, cu frecvență săptămânală – conform recomandărilor din domeniu, dacă îți dorești rezultate stabile și de durată.

Deși cei mai mulți clienți își doresc transformari rapide lucrând unu la unu, este nerealist să le aștepte mai devreme de doi ani, dacă vor ca acestea sa fie menținute constante, stabile și de durată.

Am structurat însă totul cu mare atenție, astfel încât cele 4 zile să ducă exact la aceleași rezultate ca cei minim doi ani de lucru împreună cu mine sau cu orice alt specialist (consilier dezvoltare personala, consilier NLP, psiholog, coach, etc.). Evident, in acest mod, costurile tale sunt și mult mai reduse ținând cont de faptul că o ședință cu specialiști – nu cu începători – pornește de la 400 lei și in mod obișnuit durează 45-50 minute.

 

Aici www.monageorgescu.ro/despre/ poți consulta profilul meu profesional – nu doar dacă îți dorești să participi la SENS, ci și în cazul în care îți dorești să lucrăm împreună în mod individual sau cuplu, sau orice altă configurație consideri că ai nevoie să repari, să regândești, să îmbunătățești: relația cu copilul tău, relația cu părinții tai, relația cu prietenii, etc.

Este important să ai alături de tine, pe drumul recuperării, al însănătoșirii, al vindecării, doar persoane competente și care îți pot dovedi că au studiile care să le permită să lucreze cu tine pentru evoluția ta,indiferent ce schimbări îți dorești sa faci – de la îmbunătățirea comunicării și până la orice altceva. Indiferent că au luat calea NLP-ului, a coaching-ului sau a dezvoltării personale, persoanele cu care vrei să lucrezi trebuie să îți poată demonstra că au studii de psihologie și specializari in domeniul psihoterapeutic – in afară de celelalte formari pe care le-au urmat (NLP, coaching, consiliere dezvoltare personala prin tot felul de idei năstrușnice New Age). În acest mod, te asiguri ca problemele tale nu ajung la orice novice curajos care a făcut în cursulet de câteva zile/luni și ți se prezintă drept specialist.

(Am ținut să îți aduc această scurtă clarificare pe final pentru că știu că, la fel ca multe alte persoane care mi-au scris, ești și tu – foarte probabil – pe cale să pici in plasa celor care sunt in căutare de clienți naivi care nu știu cum să caute profesioniștii de care au nevoie și ajung la profitorii care abundă in spațiul virtual).

SENS este pentru tine.

SENS este pentru fiecare femeie.

Te aștept cu drag la SENS, pe 27 Iulie!

 

Facebook
LinkedIn
Instagram
Telegram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *