Meniu Închide

Cine ești TU… contează!

Cine esti TU conteaza!

”- Deci… stii ca esti intr-o relatie abuziva.
– Da, am aflat din articolele tale – sper sa le citeasca cat mai multe persoane. Am aflat si care sunt cele 4 tipuri de abuzatori – tot din articolele tale. Asa am inteles, foarte concret, ce mi se intampla. Sunt o victima, dar cu acordul meu tacit. Pentru ca ”am tacut, ca sa fie liniste”.
– Adica acum stii, foarte clar, ca ti se incalca granitele – dimineata, la pranz, seara, noaptea. Toate granitele: emotionale, fizice, de timp, sociale, sexuale, financiare – si asta chiar in casa ta!
– Da, este locuinta mea. Si m-a fortat sa renunt la demnitatea mea.
– Adica nu te lasa sa pastrezi relatia cu familia si cu prietenii, nu te lasa sa mergi la cosmetica, nu te lasa sa iti cumperi carti si alte produse absolut necesare pentru igiena ta, nu te lasa sa faci ce vrei tu cu corpul tau, cu banii tai, cu locuinta ta, cu timpul tau. Nu se implica in cresterea si educarea copiilor, te santajeaza ca iti ”ia copiii” si e ferm convins ca tu ai nevoie de psiholog, ca sa inveti sa fii si mai supusa si sa il tolerezi, in continuare.
– Da.
– Iar la serviciu, ti se incalca – de asemenea – granitele: de timp si cele emotionale. Si financiare -inteleg ca nici salariul nu il primesti atunci cand este mentionat pe contract ca trebuie sa il primesti – si nu te revolti nici pentru asta, ci taci ”ca sa fie liniste”.
– Da. Am inteles ca e exact ce nu trebuie sa fac. Am inteles toate astea din toate articolele tale despre relatiile abuzive si despre granite. Toate granitele mele sunt incalcate, batjocorite, pulverizate – atat acasa, cat si la serviciu.
– Si… te-ai hotarat sa faci ceva cu tot ce ai aflat din articolele mele?
– Oh, da! Am realizat ca am trait in ceata. Am realizat ca tot orbecaind pe internet, am pierdut timpul – nu mai putin de 7 ani. Asa ca am priceput – daca nu e prea tarziu – ca nu pot singura. Am inteles de la tine, din articole, ca eu contez – nu mi-a mai spus nimeni asta. Am incredere ca voi putea, daca te am alaturi si ma ajuti in mod structurat – am inteles asta din articolele tale. Abia astept sa incepem sa lucram impreuna – promit sa ma implic mult mai mult de 100%, ca doar e viata mea!”

Este o frantura dintr-un dialog telefonic, cu cineva care, aflandu-se la o rascruce, a luat cea mai sanatoasa decizie: sa ma contacteze telefonic si sa isi stabileasca prima programare, dorindu-si foarte mult sa ajunga aici, in cabinetul meu – in acest loc cald, primitor si plin de tot ce e bun pentru ea. Si eu abia astept sa o cunosc – avem atat de multe lucruri frumoase de facut impreuna! Am aflat, la prima consultatie care a fost foarte emotionanat, ca a citit, intr-o singura noapte, inainte sa imi telefoneze, articolele mele despre abuz si ca a citit, de asemenea, si testimonialele pe care le-am primit din partea femeilor cu care am lucrat, aici: TESTIMONIALE.

Asa s-a hotarat sa isi doreasca sa faca ”ceva bun” pentru ea, a realizat ca a lucra cu sine cu ajutor profesionist in maniera structurata si ghidata este cea mai sanatoasa si eficienta maniera de a-si rezolva problemele cu care se confrunta pe plan emotional, relational si al comunicarii. A inteles ca are nevoie de sustinere profesionista personalizata, ca are nevoie sa treaca printr-un proces atent si riguros gestionat de un profesionist – daca isi doreste cu adevarat sa isi dezvolte abilitati sanatoase si noi de simtire, gandire, comunicare, relationare si comportament pentru a-si putea crea singura, pe alte baze, un stil de comunicare si de relationare adult si sanatos, pe care sa se poata baza intotdeauna si care sa devina pentru ea obiceiuri sanatoase care ii sustin echilibrul emotional, relational si sanatatea mintala.

A trecut peste propriile bariere de gandire fata de a lucra cu un profesionist pentru ca a inteles, ca multe alte persoane care nu mai evita sa lucreze cu un profesionist,  ca nu poti ajunge la toate aceste lucruri sanatoase pentru tine fara a apela la ajutor specializat. Iar ea a inteles acum foarte bine acest aspect, dupa ce a pierdut foarte multi ani crezand ca se va putea ajuta singura sa inteleaga si sa iasa din situatiile sale complicate care doar s-au complicat mai mult, din cauza evitarii contactarii unui profesionist. Asa se intampla, din pacate, din cauza acestei convingeri ca trebuie sa te ajuti singur. Te poti ajuta singur in legatura cu lucrurile de baza ale vietii – insa cand este vorba de lucruri care au dus la dezechilibre severe, a solicita sprijin profesionist este obligatoriu.

Este minunat ca si-a dat voie sa puna mana pe telefon si sa ma sune pentru programare – si va fi minunat si pentru tine, daca iti vei face curaj sa lasi la o parte propriile convigeri despre a cere ajutor si sa ma contactezi.

Odata ce incepem sa lucram impreuna, totul se schimba – poti afla acest lucru si din testimonialele pe care le vei gasi accesand link-ul mai sus amintit.

Odata ce incepem sa lucram impreuna, incepi sa intelegi ce inseamna CA TU CONTEZI – cum se simte, cum se traieste acest lucru, cum observi daca pentru cei din jur tu chiar contezi (nu avantajele pe care le oferi, ci tu).

Online sau la cabinet, eu te astept aici si pe tine – daca vrei si tu toate lucrurile bune pentru tine de aici, daca vrei sa revii la tine si sa nu mai pleci din viata ta si daca vrei sa rezolvi problemele de natura emotionala, relationala si de comunicare!

 

Cine esti TU… chiar conteaza – ti-a mai spus cineva asta? 

Toate persoanele care aleg sa lucreze cu mine aud prima oara in viata lor, de la mine, acest lucru – la auzul acestor cuvinte din partea mea, multi ochi se umplu de lacrimi. Pentru ca, din pacate, nu exista oameni in viata noastra care sa ne spuna acest lucru din toata inima, cu blandete si caldura. Este nu trist, ci inspaimantator – traim intr-o lume abrutizata, relatiile interumane sunt din ce in ce mai superficiale si din ce in ce mai bazate pe satisfacerea unor interese meschine.

Catre ce pot duce aceste lucruri, daca nu catre instrainare, suferinta, pierderea bucuriei vietii, depresie, anxietate si… tot cortegiul de stari dificil de tolerat care se traduc in tulburari de personalitate.

Dar poti sa previi aceste lucruri – hai sa lucram impreuna, pentru ca cine esti tu conteaza!

Îmi doresc foarte mult să te ajut – știu, însă, că un articol nu este suficient. Pentru a lucra în mod adaptat situației tale, te invit să te programezi la o consultație inițială, pentru al cărei onorariu îți ofer un discount de 10%

Te aștept cu drag – avem atât de mult lucruri esențiale de făcut împreună, pentru ca tu să afli cum poți fi bine cu tine!

Facebook
LinkedIn
Instagram
Telegram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *