Meniu Închide

Vindecarea – haos sau structură?

Două cuvinte am auzit foarte des, în ultima perioadă: vindecare și echilibru.

Tot mai multe persoane caută așa ceva: vindecare și echilibru. Și, din păcate, ocupându-se în mod haotic de propriul proces de vindecare, cele mai multe persoane se îndreaptă către confuzie, adâncire în suferință și alte situații problematice.

Vindecarea nu este deloc un proces haotic – este foarte specific și are legătură, mai exact, cu aceste trei planuri: psihologic, emoțional și relațional. 

Fără această abordare, vindecarea pe care multe persoane o caută este un eșec, duce la și mai multă confuzie, la complicații și la renunțare. Uneori, chiar la renunțarea la viață – din păcate.

Pentru a te vindeca, trebuie să știi ce ai nevoie sa vindeci. Apoi, ai nevoie de o metodă eficientă pe care să o integrezi în viața ta în mod firesc, chiar dacă uneori poate fi delicat. Ai nevoie de o structură pe care să știi că te poți baza, atunci când pare că nu te poți baza pe nimic și pe nimeni. Ai nevoie să înveți cum să îți creezi această structură solidă și stabilă care permite vindecarea.

SENS este metoda special concepută de mine – și te va ajuta și pe tine să înveți cum să îți creezi această structură care să permită vindecarea.Iar eu îți sunt cu drag alături, oricând!

Hai în programul de 4 zile – și îți voi arăta și ție ce înseamnă să te vindeci.
Vei afla cum să îți gestionezi depresia, anxietatea, somatizarile și relațiile.Vei rezolva problemele din relațiile tale.Vei redescoperi bucuria de a trăi.Îți vei însuși atributele feminității complete.

Viața ta, înainte să lucrăm împreună la SENS sau la cabinet: derută, relații proaste, toxice, abuzive, depresie, anxietate, somatizari care îți dau viața peste cap, insomnii, tulburări de alimentație, abilități puține de relaționare, nu știi să stabilești relații sănătoase, stil de atașament dezorganizat, anxios, evitant, lipsa granițelor, lipsa încrederii în tine, ești ușor de manipulat de abuzatorii din viața ta, stimă de sine scăzută, incertitudine, lipsă de speranță, sacrificii inutile unilaterale, convingerea că lucrurile rămân încremenite în timp și că nimic nu se va schimba în viața ta, gânduri de suicid, poate chiar consum de alcool, droguri, etc.

Viața ta, după ce lucrăm împreună la SENS sau la cabinet: siguranță de sine, stil de atașament securizant, nu mai accepți nici un fel de abuz, știi să stabilești relații doar pe bază de reciprocitate, știi cum să ieși cu ușurință din relațiile toxice sau abuzive, nu te mai lași manipulat/a, îți cunoști semnalele corpului și știi să previi somatizarile, depresia și anxietatea, ai granițe sănătoase flexibile sau rigide și ți le comunici fără teama de a fi părăsit/a, stabilești relații sănătoase, starea de bine revine la tine, nu mai faci sacrificii unilaterale, atenție la viața ta, priorități personale și profesionale către care știi cum să te îndrepți, speranța că fericirea e posibilă și pentru tine, viață fără consum de alcool, fără dependențe care îți pun în pericol viața, dacă ai copii știi cum să relaționezi cu ei în mod sănătos și nu le pui în pericol dezvoltarea psiho-emotionala. Și muuuulte altele, imposibil de enumerat aici.

Nu mai pierde timp prețios din viața ta, cautând pe internet vindecarea – vei fi și mai derutat/ă , iar timpul pierdut nu se mai întoarce. Acest timp pierdut înseamnă bani, echilibru emoțional afectat, rămânere în relații toxice sau abuzive, calitate slabă a vieții.

Vino să lucrăm împreună la SENS sau la cabinet. Dacă nu ești în București sau ești în diaspora, consultațiile au loc online.

Și tu poți să îți vindeci viața – cu condiția să înveți ce înseamnă vindecarea și să începi această abordare structurată pe trei planuri: emoțional, psihologic și relațional.

Și tu te vei putea bucura de toate aceste avantaje ale programului SENS, participând la ediția din această vară.
Poți participa împreună cu prietenele tale, cu colegele tale de serviciu sau de facultate, cu mama ta, cu sora ta sau cu fiica ta adulta. Cel mai probabil, foarte multe femei pe care le cunoști au nevoie să afle cum să abordeze corect vindecarea, dacă până acum au abordat-o haotic și au renunțat, neobservand schimbări în bine.
Am prevăzut reduceri de preț pentru grupuri și reduceri pentru categoria de vârstă sub 25 ani. 
Consultă toate detaliile pe site și înscrie-te acum:

Nu în ultimul rând: am adăugat noi abonamente pentru consultațiile individuale și de cuplu. Te invit să consulți aici aceste noi abonamente, cu preț avantajos: ABONAMENTE NOI

Te aștept cu drag la cabinet și/sau la SENS – pentru că împreună este mai ușor!


Imaginează-ți că te afli aici, în acest loc minunat din imaginea de mai jos – adică în inima Transilvaniei și înconjurată de natura fabuloasă ce îmbrățișează Pensiunea Transylvanian Inn. Imaginează-ți că ai ajuns aici, pe 27 Iulie, pentru patru zile – patru zile doar pentru tine, patru zile în care vei construi chiar tu propria ta fundație stabilă, sănătoasă și solidă pentru viața ta cu tot ce înseamnă viața ta: sănătate mintal ă și echilibru emoțional, relații cu cei din viața personală și cu cei de la locul de munca, viață spirituală – și nu numai.

sens

Simți că ți-ai blocat viața, că ești tot mai copleșită de emoții nesănătoase?

Depresia și anxietatea pun stăpânire pe tine?

Corpul tău îți dă semnale că trebuie să te ocupi de emoțiile, relațiile și deciziile tale?

Nu ești singura – atât de multe femei se simt ca tine, crezând că este prea târziu să înceapă să se ocupe de ele însele sau că se fac de râs dacă iau decizii sănătoase pentru ele.

Știu: poate chiar te simți vinovată și rușinată că îndrăznești să te ocupi de tine – deși știi, demult, că este momentul să o faci.

Adevărul este că și tu, ca multe alte femei, îți dorești cu totul altceva pentru tine și că nu știi cum să faci asta – nu știi de unde să începi.

Poți afla și tu toate răspunsurile de care ai nevoie participând la SENS – 4 zile de lucru cu ajutorul celor mai eficiente metode, instrumente, tehnici și informații esențiale pentru femei. Aici, în inima Transilvaniei. Sunt nerăbdătoare să lucrez împreună cu tine!

Iar dând clic pe imaginea alăturată, vei afla cum este SENS, direct de la Doamnele și Domnișoarele care au participat la edițiile anterioare.

Sunt povești adevărate – și emoționante, așa cum vei putea observa.

Povestea lor poate fi și povestea ta. Eu le numesc Îndrăznețele. Învingătoarele.

Fiecare este o carte vie.

Sunt onorată pentru că m-au ales să le fiu alături, atunci când se aflau la o răscruce. Îți voi fi și ție alături, drag! 

Facebook
LinkedIn
Instagram
Telegram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *