Meniu Închide

Cum recunosti o relatie toxica pentru tine?

O relatie toxica poti avea cu oricine – pentru ca persoana toxica poate fi oricine: un prieten, un partener, un parinte, un frate, propriul copil, un coleg, un sef, un client, un vecin.

A vorbi despre relatii toxice inseamna a vorbi despre abuz: abuz emotional, abuz verbal. Insa si despre abuz fizic, abuz, sexual, abuz financiar, abuz spiritual, abuz social – sunt forme de abuz prin care iti sunt incalcate, treptat, toate granitele: fizice, sexuale, financiare, spirituale, sociale. Incalcarea granitelor se face progresiv – pana cand relatia ajunge una abuziva.

A vorbi despre relatii toxice inseamna a vorbi despre narcisism, sociopatie si psihopatie.

Pentru ca in relatiile din ziua de azi predomina abuzul si toxicitatea care sufoca atat femeile, cat si barbatii care cad victime, am creat un program individual de recuperare si de repozitionare corecta si sanatoasa in urma abuzurilor, program ce te poate ajuta si pe tine foarte mult in calatoria ta de vindecare – asa cum i-a ajutat pe toti clientii cabinetului meu si asa cum a ajutat femeile care au participat la cele 12 editii consecutive SENS – bootcamp de psihologie, educatie relationala si dezvoltare personala pentru femei si ale caror testimoniale le poti citi aici: https://monageorgescu.ro/despre/testimoniale-sens/

Deocamdata, iti prezint cei mai intalniti indicatorii toxicitatii si ai persoanelor toxice, in acest material de 12 pagini pe care te invit sa il citesti si sa il descarci de aici:

📌 Cum recunosti o relatie toxica 📌

Relatiile toxice inseamna un cost psihologic urias: acesta este suferinta ta.
„Suferinta este un indemn catre actiune” a spus Immanuel Kant.
Iar actiunea pe care ai nevoie sa o pui in practica este aceea de a lucra impreuna, pentru ca si tu sa incepi sa fii bine cu tine. Asadar, alege sa te vindeci, alege sa incepi un demers individual de educatie pentru relatii, impreuna cu mine!
vindecare

 

Pentru că eu cred foarte mult în programul pe care l-am creat și care are la baza toate specializările mele – având mai întâi rezultate pe mine și apoi în viața clienților mei împreună cu care lucrez personalizat pe situația fiecăruia, în ultimii 12 ani – te invit și pe tine la cabinetul meu, locul în care vei avea parte de toate informațiile de care ai nevoie pentru că vindecarea ta să fie una de durată și stabilă, pentru ca tu să nu te mai întorci în abuz, pentru ca tu să nu mai alegi niciodată abuzul și abuzatorii – indiferent cine sunt aceștia, și pentru ca tu să te bucuri de o viață frumoasă și să te ocupi de adevăratele tale priorități.

Am îmbunătățit acest program de-a lungul ultimilor 12 ani de bootcamp SENS – bootcamp de psihologie, dezvoltare personală și educație relațională pentru femei – astfel încât acum îl ofer și în ședințe individuale care, dacă te implici așa cum trebuie, te vor ajuta și pe tine să ieși din orice relație/situație abuzivă sau toxică și să pui în practică ZERO CONTACT cu orice persoană abuzivă la care acum încă ești tentat/ă să te întorci. Găsești aici testimonialele primite pentru cele 12 ediții SENS: TESTIMONIALE .

alege sa te vindeci

Te astept cu drag sa te programezi la cabinet (Bucuresti, sector 3) sau online (Facebook, Skype) – pana atunci, sper ca materialul pe care il vei citi daca accesezi link-ul de mai sus, sa te ajute sa intelegi cum arata toxicitatea in relatii, cine sunt persoanele toxice din viata ta si ce ai de facut daca te afli in toxicitate si sub influenta abuzului lor.

Îmi doresc foarte mult să te ajut – știu, însă, că un articol nu este suficient. Pentru a lucra în mod adaptat situației tale, te invit să te programezi la o consultație inițială, pentru al cărei onorariu îți ofer un discount de 10%

Te aștept cu drag – avem atât de mult lucruri esențiale de făcut împreună, pentru ca tu să afli cum poți fi bine cu tine!

Facebook
LinkedIn
Instagram
Telegram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *