Meniu Închide

Veronica Tanasie, Onesti – despre SENS11

O să încep prin a vă mulțumi pentru că  faceți disponibilă tuturor femeilor o astfel de experiență, o oportunitate de a descoperi/redescoperi SENS-ul vieții.  Am pășit pe drumul către mine în urmă cu mai bine de zece ani, când sufeream cumplit în urma propriilor alegeri din viață, deși la acel moment credeam că ăsta îmi este destinul și că nu am altă variantă decât să învăț cum să-l accept. Și am “învățat” în timpul investit modalități și artificii de a-i face față,  acestui destin, cu minciuni frumos împachetate de cei care ne vând paceluminăiubire sau diverse balsamuri frumos mirositoare si complet inutile.

Când am descoperit site-ul tău și articolele valoroase postate acolo, s-a născut o parte din mine complet nouă. O parte care până atunci doar o intuiam, si care îmi vorbea printr-un limbaj simplu și curat. Mi-am dat seama că persoana care le scrie e un profesionist, pentru că fiecare frază aducea mai multă claritate în hățișul din mintea mea. Atunci s-a născut dorința de a participa la SENS.  Am avut nevoie de 2 ani pentru a transforma această dorință în  realitate, iar singurul regret este că nu am făcut acest lucru mai devreme.

SENS, ca experiență, poate fi doar trăită și nu exprimată. Cel puțin, nu de mine. Este punctul de întâlnire dintre pasiune si muncă, este o experiență care face lumină în întunericul din pădurile psihicului și scoate în lumina reflectoarelor acele minciuni pe care ni le spunem pentru a ne justifica suferința de care ne atașăm, sau cel puțin eu m-am atașat, ca de un copil. Am realizat, datorită exercițiului măștilor, că toate suferințele mele sunt creația mea, copiii mei și că,  deși e în puterea mea, refuz să mă despart de ele.

Exercitiul de dez-identificare a cine sunt în raport cu rolurile sociale pe care le îndeplinesc, mi-a fost de mare ajutor pentru a înțelege cât de eliberatoare poate fi experiența renunțării la rolurile sau măștile care nu ne mai reprezintă sau nu ne mai folosesc.

Meditația în miscare “chakra inimii” a fost bucurie pură,  m-am reîntors către mine și  corpul meu, am “retrăit” experiența inocenței prin rememorarea unor momente din trecutul meu în care viața însemna doar joc și armonie. Prețioase amintiri erau blocate în mintea mea din cauza traumei cauzate de moartea tatalui meu pe cand aveam 12 ani. Frica de durere m-a făcut să-mi îngrop în uitare cea mai frumoasă parte din viața mea: copilăria. Nu am cuvinte care să exprime recunoștința pentru recuperarea acestor amintiri din copilarie, când în mine exista doar bucurie, joacă și inocență.

Un alt aspect de mare preț pentru mine a fost faptul că am avut ocazia de a trece prin aceste experiențe alături de alte femei minunate și cunoscându-le simt că m-am îmbogățit. M-am regăsit pe mine în trăirile lor, am trăit experiența apartenenței,  a acceptării și am simțit sustinerea si siguranța în mijlocul lor. Puterea grupului este magnifică și am senzația că o parte din energia lor a rămas lângă mine și după ce am revenit la viața mea de zi cu zi.

Exercițiul pentru deblocarea resurselor interioare îmi reamintește de fiecare dată când am nevoie că am tot timpul cu mine tot ce am nevoie pentru a mă descurca foarte bine în orice situație. Că sunt curajoasă,  puternică,  fermă,  feminină, că am dreptul și capacitatea să cer ajutorul si asta nu e o slăbiciune  și tot ce am nevoie este să îmi amintesc cine sunt eu și că asta, contează!

Mandala numelui a fost că o încununare a informațiilor prețioase din toate cele 4 zile. Mesajul pentru mine a fost : Este responsabilitatea și dreptul tău să îți creezi propria viață, în culorile pe care le dorești, având la dispoziție informațiile corecte.

Avem fiecare dreptul la proprii pantofiori roșii cusuți de mână și avem dreptul și obligația de a-i purta cu demnitate, indiferent câți “moraliști” ne vor spune diferit sau cât de vehement o vor face.

Marea mea surpriză a venit după SENS, când am realizat că mi-am regăsit glasul, curajul și bucuria de a trăi.

Mii de multumiri❤⚘. Sper ca SENS să atingă peste 100 de ediții,  pentru că e așa de multă nevoie de educatia corectă în viața fiecăruia dintre noi! Și,  îmi doresc din tot sufletul, să repet această experiență minunată. SENS e poate unul dintre cele mai importante experiente de bifat în viața oricărei femei.

Te îmbrățișez din tot sufletul, cu toată admirația de care sunt capabilă,

Veronica TANASIE

Facebook
LinkedIn
Instagram
Telegram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *