Meniu Închide

Nicoleta Ghiea, Germania – despre SENS11

Participarea mea la Bootcampul SENS a fost pentru mine că o renaștere! Acolo am făcut cunoștință cu o alta persoana care trăia în mine. Acolo am descoperit că eu până acum nu am existat, am trăit doar sa ii fac fericiți pe cei din jurul meu, copii, soț, părinți, prieteni, cunoscuți. Tot straduindu-ma sa le fie lor bine, eu am uitat să trăiesc și pentru mine. Mă simțeam vinovată și eram des certata când făceam ceva care mie îmi aducea relaxare și placere. La SENS am descoperit cum trebuie sa pui granite pentru a putea fi tu însuți și nu ceea ce vor ceilalți din jur. La SENS am inceput sa întrezăresc ceea ce sunt eu și voi continua sa mă caut până îmi voi găsi liniștea, fericirea, armonia și împăcarea cu mine însumi. Ești cu adevărat o minune de om, Mona! O minune care ajută la  descoperirea de alte minuni uitate, prăfuite sau pur și îngropate!

Nu este ușor drumul pe care am pornit în căutarea a ceea ce sunt eu dar merita tot efortul din lume să îl parcurg pentru că la capătul lui voi fi EU cea care își trăiește viața cu SENS ! Eu cea care nu mai așteaptă să o facă fericită ceilalți din jur ! Eu cea care își v-a oferi singura fericire, iubire, liniște!

Am fost impresionată de povestea fiecărei participante la SENS și alaturi de ele am prins curaj sa vorbesc despre suferințele mele. Suferințe care nu ar fi trebuit să existe în viața noastră! Aceasta experiența este foarte prețioasă pentru mine. Voi pastra in inima mea tot ceea ce am trăit și am simțit alaturi de tine de de celelalte Lupoaice minunate la Muntele Rece! Pentru tot ceea ce am aflat la SENS îți mulțumesc din suflet MINUNE MICA MONA! Ești cea care mi-a arată că eu dau SENS vieții mele! Mulțumesc! Mulțumesc! Mulțumesc!

Facebook
LinkedIn
Instagram
Telegram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *