Meniu Închide

Anne Kovacs, Germania – despre SENS11

Sens a fost un proces de invatare, in care mi-am dat frau emotiilor. Lucrand aplicatia  „tehnica mastilor“  am constientizat ca intr-adevar am reusit sa fiu prezenta la un seminar cat se poate de naturala,  de fragila, fara nici o masca. Mi-am dat voie sa fiu.

Cateva dintre metode care m-au ajutat pe mine si pe care le-am retinut:

  •  tehnica ecologiei relatiei, metoda ESPERE, am avut norocul ca Mona sa o lucreze direct cu mine, sa simt totul psihic si fizic. Eee, metoda asta  m-a si zdruncinat si m-a si trezit la realitate. Am realizat ca sunt adult. Si sunt stapana pe deciziile mele, mi le asum si nu mai caut vinovati. Din momentul ala am inteles radacinile problemelor care ma tot duceau pe rapa victimizarii.
  • tehnica de desensibilizare oculara EMDR, tehnica lucrata cu mine, dar la care din pacate  n-am reusit sa ma concentrez foarte bine. M-am axat atat de mult pe a banui  ce va urma, ce trebuie sa fac, si nu mi-am dat voie sa invat. Am trait foarte intens momentul. Prin metoda asta, Mona a reusit sa ma transpuna intr-o lume a mea interioara, o lume pe care inca n-o vizualizez complet.
  • tehnica Disney  utila pentru disociere/detasare si pentru generare de solutii mi-i s-a parut interesanta si cu siguranta o voi aplica mai constient

 

tehnica de dez-identificare de rolurile sociale inca imi da de furca, de gandit si cautat, cine sunt eu?

La Sens am constientizat cat de importanta este comunicarea, principiile comunicarii ecologice, sa scap de teama de a spune nu.

Totodata am invatat cum sa-mi  trasez granitele psihice din interiorul tuturor relatiilor mele, sa-mi cunosc si sa-mi exprim nevoile emotionale, sa nu renunt la valorile mele si mai ales sa invat sa iubesc, fara teama si fara asteptari.

Mi-au placut mult meditatiile active. La constientizarea corpului mai am de lucrat. Art-terapia pentru corp, minte si suflet a fost extraordinara.

Mandala numelui mi-a aratat cat de tare si-a pus amprenta sistemul asupra mea. Din frica de ridicol, de a gresi, de a nu-mi depasi conditia, am trasat cumintica niste linii si am colorat cat s-a putut de palid. Doar, doar sa nu fie cumva ceva extravagant.  Sa nu cumva sa ies in evidenta… Da, mi-e clar, am de lucrat muult la mine.

Ma bucur ca am descoperit Sens. Sens e un dar pentru suflet. E o calatorie la care merita sa mergi fara asteptari, fara prejudecati. Doar cu sufletul deschis pentru iubire si dezvoltare.

Facebook
LinkedIn
Instagram
Telegram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *