Meniu Închide

Anca Amza, Bucuresti – despre SENS11

Bună ziua draga mea Mona,

În primul rând aș dori să iți mulțumesc si să îți fiu recunoscătoare că ai apărut in viața mea. De ce n-ai apărut mai devreme? Nu poți să îmi răspunzi la această întrebare, știu da. Vezi tu, cateodată și acest facebook are latura lui constructivă și benefică. De fapt, ține tot de noi cum și în ce fel ne alegem persoanele din jurul nostru cu care să interacționăm. Iți urmăream și apreciam articolele după ce intâmplător, căutasem un subiect (teama de îmbătrânire) și am dat peste semnatara articolului. Adică TU. Mi-a placut modul cum abordezi temele, profesionist și cu foarte multă dedicare în a comunica exact ceea ce trebuie înțeles și nu altceva. Chiar și când punctezi ceva și e cazul o faci cu un umor subtil. Sau chiar poți fi și dură, dacă e nevoie. 🙂

Recunosc că ideea de a veni la SENS îmi tot dădea ghes cu fiecare plimbare prin parc, am apreciat enorm că ai știut cu ce problemă mă confrunt acasă și ai dovedit foarte mult tact cu mine. Ceea ce m-a ambiționat peste măsură să îmi doresc (în secret!) să găsesc soluții pentru a putea veni și eu. Și am reușit, toate au mers strună în favoarea mea. Încă parcă nu îmi vine să cred. Dar daaa!

Am văzut că în spatele unei organizări meticuloase se află foarte multă muncă. Pasiune. Detalii. Într-un an pandemic cu foarte multe probleme și temeri. Deci foarte multă răspundere.Aici mă refer la găsirea locației care a fost de excepție, meniul ales nici că se putea mai bine din punct de vedere gastronomic (eu fiind carnivoră nu am avut nici cea mai mică problemă ba din contră am fost foarte adaptata meniului ales de tine), curățenia care a fost impecabilă pe tot parcursul taberei noastre. Pensiunea Muntele Rece și personalul merită nota 10+ ! Seara specială cu tortul delicios și cu un mesaj special făcut de Raluca și cu șampanie nu are cum să fie uitata! Mai frumos ca un Revelion ! 🙂  Dar toate astea fiindcă ai avut tu standarde bine definite în alegerea corectă! Felicitări și mulțumiri că ne-am întors sănătoase acasă! Aici mă refer din toate punctele de vedere. Cred că m-am simțit cel mai LIBER și mai FERICIT OM în aceste câteva zile la acest BOOTCAMP INTEGRATIV pentru femei. Au fost subiecte emoționante.Aveam nevoie să aflu anumite chestiuni în ceea ce mă privește. Iar sub îndrumarea ta a fost foarte bine. M-am simțit în siguranță. Stiam că sunt pe mâini bune cu toate că aveam puține emoții. Plecasem așa de acasă. Fiindcă conduceam mașina nu am avut timp să mă gândesc decât că trebuie să ajung cu  trainerul în siguranță la destinație. Mi-am prioritizat cumva gândurile. Poate nu m-am exteriorizat dar așa funcționez eu.

Subiectele care mi-au atras atenția și m-am regăsit în ele:

* Copilul adult al părinților abuzivi* aici relația mea cu mama. Este eliberator să înțeleg ceea ce a fost și este între noi două.

* Povestea lui Compostelle *, despre nevoile mele esențiale. Foarte importante !!!!

* A fi empatic nu înseamnă a suferi în locul celuilalt*. Și daa, aveam nevoie să știu cum să gestionez situația.

* Arhetipul femeii sălbatice *. Despre intuiție și nu numai. Instincte necesare pentru a trăi

* Intuiția feminină cu toate sarcinile psihice ale unei femei (stăpânirea emoțiilor, nu îmi abandonez valorile și nu le negociez)

* Anima și Animus * . Să conștientizez aceste două polarități

* Indicatorii atașsamentului securizant *. Cei 4C și 5A

* Indicatorii unei relații cu potențial abuziv * (ahh, ce senzație de deja vu am avut)

* CINE EȘTI TU* despre personalitatea noastră. Cine sunt EU? Sunt eu însămi și încă mă mai descopăr.:)

* Granițele psihice * agresivitatea care zace pasiv și în mine câteodată, recunosc

* Schema corporală * o confirmare a bănuielilor mele dealtfel

Să nu uit de blazonul regal și de tehnica măștilor. Și ce de măști aveam, cum puteam avea atâtea resurse să le gestionez?

Mult de tot mi-a plăcut meditația inimii. Heart Chakra. Iar muzica este SENZAȚIONALĂ !!! CutDANCE OF SHAKTI (în sanscrită) imi dă o stare de bine. O pun mereu în mașină!!! My favorite inclusiv muzica lui OMAR AKRAM !!!!! Medicine Women la fel . Am descoperit o muzică devoțională de care nu știam. (Mulțumesc pentru detaliile oferite). Art – terapia pentru minte, corp și suflet chiar funcționează !!! Meditația la orizontală îți alungă toată încordarea și stresul acumulat. Din când în când mă mai uit pe mandala numelui meu. Puțin complicat aș zice.

Atmosfera din sala de curs a fost una extrem de specială. Multă emoție. Emoția m-a copleșit la finalul zilei de duminică. N-aș fi crezut despre mine. Tears and kisses cum ai scris tu pe agenda taberei.

Materialele de pe cd sunt extrem, extrem de folositoare. Eu le-am printat deoarece vreau să le studiez mai bine și mai la îndemână. Lista de cărți valoroase pe care trebuie să le citesc. Am câteva achiziții deja (Femei care aleargă cu lupii, Despre moarte și a muri – vreau să înțeleg mai bine cu ceea ce se confruntă mama imobilizată la pat,să îmi schimb modalitatea de a comunica cu un om in vârstă și bolnav;  Îndreptar spiritual, Călătoria către Sine – am descoperit-o că o am dar nu îmi aduc aminte când am cumpărat-o :)))) dar necitită la momentul acela.

Arta de a iubi – mulțumesc pentru acest cadou de carte împreună cu Declarația stimei de sine.Declarația cred că o voi face poster pe perete! 🙂 Da, mă pot cunoaște bine, pot da la o parte elemente nepotrivite dar eu sunt EU și mă mai pot construi.Nu am să îmi neg problemele ca să nu îmi prelungesc o suferință psihică ulterioară. Învăț ce am de făcut în continuare.  Pentru această vacanță cu Sens și cu multă voie bună îți sunt recunoscătoare și aș recomanda tuturor femeilor să facă ceva pentru ele și să beneficieze de principiile unei educații relaționale corecte sub îndrumarea ta! Nu cred că e târziu pentru nimeni. Totul e să îți dorești să evoluezi !

Îmi doresc să mai particip pe viitor, e prea frumoasă atmosfera și prea profi organizarea ca să ratez așa ceva. Mai ales că mai sunt subiecte de abordat acolo.Eram pregătită să scriu o scrisoare corpului meu. Data viitoare cu siguranță. Fetele au fost minunate. Fiecare cu povestea ei, fiecare cu lupta ei. Dar niște învingătoare pâna la urmă. Am cunoscut niște persoane minunate acolo. Sper să rămână așa cum au plecat cu acea stare de bucurie și de înțelegere a ceea ce au de făcut în continuare.

Vacanța noastră de după SENS  e de neuitat, Mona! Terapia râsului puțin zis. Stan și Bran ar fi fost invidioși pe noi :)) Dacă nu erai tu să mă calmezi la faza cu cheile mașinii mele  la Peleș…nu reușeam să le găsesc imediat. Omul potrivit la locul potrivit. ❤

Cu mult drag și respect pentru profesia ta și pentru tot ceea ce ai realizat până acum și pentru omul care ești tu!

Facebook
LinkedIn
Instagram
Telegram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *