Meniu Închide

Alexandra A., Satu Mare – despre SENS11

Bună ziua, doamna Georgescu! Vă scriu acest feedback după aproape 20 de km de mers prin pădure, pe munți, într-o zi frumoasă de august care îmi aduce aminte de energia frumoasă și peisajele de la Bran. Am găsit ziua perfectă în care tot ce am învățat alături de dumneavoastră s-a așezat ca să poată fi pus în rânduri. Am rămas chiar și acum, după trei săptămâni de la ediția SENS încă cu gândul la energia acelui loc și a tot ce s-a lucrat acolo.

Pare surprinzător când te întorci de la SENS, la viața ta de dinainte. Te-ai întors tu, dar totuși parcă nu 😊)Motiv pentru care, azi simt să vă spun încă o dată cât de recunoscătoare vă sunt pentru modul în care ați construit acest program, pentru profesionalismul dumneavoastră, dar și pentru blândețea și dragostea cu care ne-ați cuprins pe toate!

Am regăsit la SENS pofta mea de viață, dorința de a mă cunoaște așa cum până acum nu mi-am dat voie să o fac.  Știu că era acolo, însă o dată cu energia grupului frumos de femei și datorită blândeții dumneavoastră ea a crescut, devine tot mai mare și mai curioasă, iar eu am ales să mă ascult, să îmi ofer timp pentru mine, dar timp de calitate alături de oameni care știu cum se construiesc relațiile echilibrate. Ce frumos sună…timp de calitate! Da, îl merităm toate!

Îmi doream mult să fac parte din programul de dezvoltare și educație relațională dedicat femeilor, SENS, încă de acum doi ani. Vă urmăream activitatea și îmi spuneam : ,, într-o zi voi putea merge și eu acolo!”, dar la vremea respectivă nu știam cât de distructivă avea să fie această amânare. Îmi amintesc cu multă emoție cum citeam feedback-urile pe care le-ați postat de la doamnele care au participat la SENS, îmi dădeau lacrimile și mă gândeam cât de frumos ar fi, trebuie să fac în așa fel să ajung și eu!

Într-o zi m-am decis că trebuie să îmi ofer un premiu pentru toți anii în care nu m-am pus pe mine, dorințele și nevoile mele pe primul loc. Încă de la înscrierea în program, detaliile din e-mail-urile primite, având în vedere și perioada de pandemie, am văzut cu cât profesionalism și drag organizați acest program. Cât de bine  a fost să simt că pășesc pe pe un tărâm stabil unde mi se comunică clar lucrurile și știu ce am de făcut. Ar trebui să fie o normalitate, dar nu e! Așa că, încă de la început vreau să vă felicit pentru organizarea în detaliu, de la alegerea locație, transport, meniu, plata programului și aplicațiile de lucru pe care le-ați ales pentru această ediție.

În ultima lună, am ajuns să număr zilele până la SENS, încercam să îmi imaginez cum ar arăta o zi alături de un grup de femei și alături de dumneavoastră, care ați devenit în timp, călăuzitoarea mea cea mai de preț prin pădurile psihicului, fără de care știu sigur că viața mea din prezent nu ar mai fi fost la fel.

Dacă ar fi să aleg aplicațiile care mi-au plăcut cel mai mult, să știți că îmi e foarte greu. Șimt că fiecare metodă și aplicație a mai completat o părticică care lipsea, a mai deschis o ușă a unei încăperi care trebuie să respire aer sănătos și curat, exact ca cel de la munte 😊

Am apreciat și ordinea în care ați ales să le îmbinați, în fiecare dintre ele am regăsit claritate, informație, acces la feminitate, SĂNĂTATE pentru suflet-minte-trup fie că a fost vorba de culori, cuvinte, sunete sau mișcare.

Poate că trebuie să menționez Blazonul cu măști, Tehnica de dez-identificare de rolurile sociale – cu ajutorul cartonașelor colorate, Schema Corporală, Mediația în mișcare a inimii și Mandala Numelui. Dar, așa cum vă spuneam, mi-au adus toate multe răspunsuri, uneori poate lacrimi sau zâmbete și liniște, emoții constructive care mi-au dat încredere și putere în forțele proprii!

Nu credeam vreodată că voi reuși să mă deschid atât de mult în fața unui grup de femei pe care nu le cunoșteam înainte, poate dacă îmi povestea cineva aș fi spus că acest lucru nu este posibil, însă dumneavoastră ați știut cum să ne conțineți emoțiile, cum să ne îndrumați, să ne dați încredere și speranță în forța noastră interioară. Sunt recunoscătoare și grupului minunat de femei alături de care am lucrat, a aflat cu adevărat povești de viață care m-au mișcat profund.

Aș fi vrut să rămânem mai mult, cel puțin încă o zi, timpul a zburat, dar am luat cu mine daruri ce mă vor însoți în călătoria mea personală pe care o fac acum mult mai conștientă de resursele mele, mai sigură de deciziile pe care le-am luat și mai atentă la relațiile pe care le am.

Vă sunt recunoscătoare pentru amintirile pe care mi le-am creat în zilele cu SENS, m-am simțit așa cum îmi doresc să se simtă fiecare femeie: VIE! Am fost vie și eu însămi, iar pentru asta și multe altele aveți aprecierea, respectul și afecțiunea mea!

Cu recunoștință,
Alexandra

Facebook
LinkedIn
Instagram
Telegram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *